2021-09-10 14:20:05
Φωτογραφία για «Χαμόγελα και πάλι» πρεμιέρα αύριο στις 9:50 το πρωί

 

 



Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50, τo MEGA εγκαινιάζει για πρώτη φορά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Μια εκπομπή που φέρνει τους τηλεθεατές κοντά στην αλήθεια της ζωής, στο γέλιο της παρέας και στις πιο δημιουργικές ιδέες για να γίνει η καθημερινότητά μας καλύτερη.

Μαζί με την Σίσσυ, η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα που θα χαρίσει χαμόγελα και θα κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.

Κάθε Σαββατοκύριακο η ατζέντα της εκπομπής θα τα περιλαμβάνει όλα. Σχόλια και αναλύσεις για όσα συμβαίνουν γύρω μας, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ημερών, ματιές στην ελληνική και τη διεθνή showbiz, παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, νόστιμα μαγειρέματα με σπιτικές αλλά και fusion συνταγές αλλά και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Τα Σαββατοκύριακα η πρόταση είναι μία. «Χαμογέλα και πάλι!»

«ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:50

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 09:50



Παρουσίαση: Σίσσυ Χρηστίδου

Μαζί της ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη

Pastry Chef: Χρήστος Βέργαδος

Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media 2021-2022



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ