2021-09-13 14:30:03
Φωτογραφία για Σασμός: Φουντώσει ακόμα περισσότερο η έχθρα μεταξύ των δύο οικογενειών...
Αφορμή θα είναι φυσικά ο θάνατος του Στεφανή. Το γεγονός πως υπήρξε ένταση με τον Πέτρο πριν από λίγες ημέρες θα πυροδοτήσει την κατάσταση στο χωριό.

Ο Στεφανής συνεχίζει να ζει έντονα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στη ζωή του. Από τη μία δεν σταματά να βγαίνει κρυφά με την Άσπα και από την άλλη η απόφαση του να αθετήσει τον λόγο του και να μην πουλήσει τελικά χωράφια στον Πέτρο Βρουλάκη αναστατώνουν και τους δύο.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Στεφανής θα κληθεί να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά τον Πέτρο, όπου θα του ζητήσει εξηγήσει: «Δεν έχεις μπέσα, ούτε λόγο. Μου είπες πως θα μου πουλήσεις τα χωράφια σου και τώρα αθέτησες τον λόγο σου. Τι συμβαίνει, Στεφανή; Νομίζεις ότι μπορείς να παίζεις μαζί μου;», θα τον ρωτήσει ο Πέτρος και ο άντρας απέναντι του θα προσπαθήσει να του ξεφύγει, θα κοντοσταθεί μόνο όταν ακούσει από τον Πέτρο «Δεν τελειώσαμε, Στεφανή».


Δεν θα δώσει όμως περαιτέρω σημασία, ποτέ δεν το κάνει άλλωστε. Απλά θα συνεχίσει τον δρόμο του για το σπίτι. Λίγο αργότερα και ενώ θεωρεί πως το περιστατικό έχει λήξει μεταξύ τους, θα πάει με τα αγόρια του χωριού στο μαντρί που είναι στο βουνό και ανάμεσα τους θα είναι και ο γιος του ο Νικηφόρος. Η ώρα θα κυλά χωρίς κανένα ενδιαφέρον μέχρι που θα ακουστεί ένας πυροβολισμός. Οι άντρες θα κοιταχτούν μεταξύ τους έντρομοι και αμέσως θα δουν πως ο Στεφανής είναι πεσμένος καταγής.

Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο πατέρα του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι λαβωμένος και ανήμπορος. Τρέχουν για βοήθεια στο χωριό, ενώ ενημερώνουν τους κατοίκους του για τις εξελίξεις. Την ίδια ώρα, η Βασιλική ανησυχεί για το πού βρίσκονται ο γιος και ο άντρας της όπως και η Μαρίνα για τον γιο της, τον Πέτρο, που έχει να τον δει από το πρωί. Η αστυνομία ξεκινά εκτεταμένες έρευνες και όλο το χωριό φέρνει στη θύμηση του τις έντονες αντιπαραθέσει του Στεφανή με τον Πέτρο.

Οι υποψίες όλων στρέφονται στον Πέτρο, όμως η Αργυρώ θα καταφέρει να του δώσει άλλοθι, τονίζοντας πως ήταν μαζί της. Ολοι μιλούν για μια νέα βεντέτα που έχει ξεσπάσει, ενώ τα δελτία ειδήσεων έχουν πάρει φωτιά. Η ημέρα της κηδείας θα είναι καθοριστική, αφού θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών. Ο μόνος που είδε τι πραγματικά συνέβη και ποιος όπλισε τη σκανδάλη είναι ο Μανώλης. Για την ακρίβεια βασανίζεται από εφιάλτες, καθώς γνωρίζει τη φριχτή αλήθεια για το έγκλημα, όμως δεν μιλά. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν!

Πηγή:TV 24

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρώτη μέρα στο σχολείο!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρώτη μέρα στο σχολείο!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ