2021-09-14 13:45:08
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: «Πάντα είχα ανταγωνισμό, δεν έπαιζα ποτέ με μαύρο απέναντι»

Πρεμιέρα έκανε χθες το απόγευμα το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής στο τέλος της εκπομπης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Είχαμε την προσμονή να βγούμε, θέλαμε πάρα πολύ. Το καλοκαίρι κάπως ξεκουραστήκαμε και περιμένα πολύ να ξεκινήσουμε για να μπούμε σε έναν ρυθμό και να ξέρουμε το πρόγραμμα μας».

«Με την Ζέτα Μακρυπούλια είμαστε χρόνια απέναντι. Δεν έχω παίξει ποτέ σε εκπομπή και απέναντι να έχω μαύρο. Πάντα υπάρχει κάτι απέναντι. Ο κάθε σταθμός βάζει το πρόγραμμα που πιστεύει, δεν νομίζω ότι ρίχνουν ζάρια και αποφασίζουν. Γίνεται ένας προγραμματισμός. Αυτό που εγώ έχω στο μυαλό μου πάντα είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Οπότε εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μεταδίδουμε χαμόγελο και γέλιο, γιατί ακόμα η περίοδος είναι μαύρη. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να πάμε να κυνηγήσουμε μια άλλη θεματολογία ή κάποιον άλλον. Και οι εκπομπές της Ελένης και της Τατιάνας έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα αυτού που τις παρουσιάζει, οπότε κάθε προσωπικότητα βάζει τη δική της πινελιά».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ