2021-09-14 20:08:30
Φωτογραφία για GAME OF CHEFS σε νέα ώρα;  Έρχεται νέα σειρά απο την πλατφόρμα που δεν βγήκε ;
Σαν βόμβα έσκασε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 το ραβασάκι με τα νούμερα τηλεθέασης. Και μπορεί να διαδίδεται ότι επικρατεί ψυχραιμία, η αλήθεια  είναι πως επικρατεί παγωμάρα και στην παραγωγή αμηχανία... 

Για την ώρα στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν την προβολή επεισοδίων στις 21:00, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο , ότι το GAME OF CHEFS θα μετακομίσει ζώνη,  κι αυτή δεν θα είναι η prime time. Άλλωστε σας το είχα πει μέσα από κείμενο μου (δειτε εδώ στα σχόλια ) ότι το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ χαλαρό, σε σημείο ίσως βαρετό..., κι ότι επικεντρώνεται καθαρά στο μαγειρικό κομμάτι. Άλλη είναι η ζώνη που θα το ταίριαζε γάντι Ήδη στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται εναλλακτικές , κι αυτή όχι, δεν είναι οι Άγριες Μέλισσες στις 21:00. Οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν ανοικτούς δέκτες στις 22:00 κι αυτό δεν θέλουν να το χάσουν...Επίσης η σκηνές που θα δουμε, είναι αρκετά σκληρές και δεν επιτρέπει την συγκεκριμένη σειρά να μπει στις 21:00 Ίσως τελικά η επιλογή σειρών που θα έβγαιναν στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 να είναι η λύση του καναλιού, λέω εγώ τώρα (μην παρεξηγηθώ, αυτό είναι δικιά μου εικασία).

Πάντως σε όλο αυτό, ο Ποφάντης προσπαθούσε στην ένταξη  νέων σειρών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, κι όπως φαίνεται επιβεβαιώνετε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ