2021-09-16 10:39:11
Φωτογραφία για Τραγικός θάνατος 41χρονης – Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του φίλου της όταν πιάστηκε το λουρί του σκύλου της στο Μετρό
«Ήταν φρικτό, είδα αίμα να τρέχει στην αποβάθρα»

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 41χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ όταν το λουρί του σκύλου της πιάστηκε σε συρμό του Μετρό. Η 41χρόνη Έιμι Άνταμς παρασύρθηκε από συρμό μπροστά στα μάτια του φίλου της από συρμό στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, ο φίλος της άτυχης Άνταμς ήταν παρών στο φρικτό δυστύχημα και ούρλιαζε: «η κοπέλα μου, η κοπέλα μου».

Μάρτυρας δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε ότι αυτό που είδε ήταν «αρκετά τραυματικό» και περιέγραψε ότι εκείνος περπατούσε στην αποβάθρα όταν είδε «κάτι» να σέρνεται. «Πέρασε από μπροστά μου και γύρισα να δω τι είναι αλλά δεν κατάλαβα αρχικά» είπε ο Μάικ Σιμ. «Μετά είδα αίμα να τρέχει στην αποβάθρα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ κακό είχε συμβεί».

Σύμφωνα με το BART, η γυναίκα ανέβηκε σε συρμό του Μετρό αλλά έπειτα αποφάσισε να κατέβει την ώρα που οι πόρτες έκλειναν. Ενώ έβγαινε, ο σκύλος της δεν μπορούσε να κατέβει και η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο με το λουρί στα χέρια της.

newsbeast.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ