2021-09-18 18:34:58
Φωτογραφία για Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποιος νικητής»



 Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για το μέλλον περιμένω ωραία πράγματα και μόνο, δεν θέλω πολλές δυσκολίες. 

Με δυσκολεύει λίγο πως τα θέματα, επειδή έχει φύγει η ψυχαγωγία πάρα πολύ, είναι δύσκολα και πολλά τα κοινωνικά που συμβαίνουν. Επειδή εμείς έχουμε πάρει απόφαση να μην είναι η εκπομπή πολύ συγκεκριμένη… κουκουρούκου, καμιά σκέφτομαι «τώρα, εσύ, θα βγεις να πεις αυτά και να χορεύεις και να τραγουδάς;». Μετά, όμως, λέω ότι αυτή είναι η εκπομπή». «Τη φετινή χρονιά δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποιος νικητής. Κάπως πιστεύω ότι θα είναι πολλοί οι νικητές γιατί έχουν μοιραστεί πολύ, μοιράζεται και ο κόσμος. Έχει καεί ο εγκέφαλος του» πρόσθεσε ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι. 

 «Άργησε να επιστρέψει η Μαρία Ηλιάκη. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο κακώς τόσα χρόνια δεν είναι στην τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο». Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε, λίγο μετά το τέλος της μεσημεριανής του εκπομπής, στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική του επιστροφή, τον ανταγωνισμό αλλά και την Μαρία Ηλιάκη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ