2021-09-23 19:08:15
Φωτογραφία για 7 Τύποι Επίπλων για χρήση σαν Κομοδίνα σε Μικρές Κρεβατοκάμαρες
Εκτός από τα κλασσικά κομοδίνα αρκετοί άλλοι τύποι επίπλων μπορούν να εξυπηρετήσουν την ίδια χρήση ειδικά σε μικρές κρεβατοκάμαρες. 

Επιλέξτε λύσεις λειτουργικές αξιοποιώντας κυρίως το ύψος του διαθέσιμου χώρου και ανάλογα με το αν ο συνολικός χώρος του δωματίου είναι περιορισμένος ή μόνο τα σημεία παραπλεύρως του κρεβατιού χρησιμοποιείστε έπιπλα που θα σας προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους ή ταυτόχρονα θα εξυπηρετούν και άλλη χρήση εκτός του κομοδίνου.  

Ένα ράφι 

Ο πιο απλός τρόπος για να δημιουργήσετε κομοδίνα όταν ο χώρος δίπλα από το κρεβάτι είναι ιδιαίτερα μικρός.

Τα απλά ράφια για την συγκεκριμένη χρήση μπορούν να τοποθετηθούν και γωνιακά και είναι ασφαλώς μια ιδιαίτερα πρακτική και ταυτόχρονα η πιο οικονομική επιλογή.  

Σε ένα ράφι-κομοδίνο με πολλούς τρόπους μπορείτε να ενσωματώσετε  φωτιστικό, για να κερδίσετε  χώρο από την κεντρική επιφάνεια του ραφιού και να δώσετε στον χώρο μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική.


Ιδιαίτερα λειτουργικά επίσης για χρήση σαν κομοδίνο σε μικρούς χώρους είναι τόσο τα επιτοίχια ράφια για κορνίζες, που μπορούν να τοποθετηθούν ανάποδα και διπλά δημιουργώντας μια πολύ ιδιαίτερη σύνθεση με δύο επιφάνειες τοποθέτησης αντικειμένων, όσο και τα απλά ράφια με συρτάρι που επίσης είναι οικονομικά και πρακτικά. 

Πολλά ράφια 

Η αξιοποίηση κατά ύψος του σημείου δίπλα στο κρεβάτι είναι εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους σε μικρές κρεβατοκάμαρες, με την τοποθέτηση όχι ενός μόνο αλλά μιας σύνθεσης ραφιών ένα εκ των οποίων θα έχει χρήση κανονικού κομοδίνου. 

 Ξύλινα Πάνελ

Καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, ειδικά σε βάθος, ενώ είναι από τις πιο απλές DIY κατασκευές και μπορούν να δημιουργηθούν στις διαστάσεις και τον σχεδιασμό που θέλετε ακόμη και από λεπτό - οικονομικό ξύλο ή και να βαφτούν σε όποια απόχρωση προτιμάτε. .

Όχι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά τα κομοδίνα αυτής της μορφής αναβαθμίζουν τον χώρο της κρεβατοκάμαρας, ειδικά αν προστεθεί φωτισμός ή αν για τα ράφια επιλεγεί ένας ιδιαίτερος σχεδιασμός. 

 

Βιβλιοθήκες - Ψηλές Ραφιέρες 

Όταν οι συνολικές διαστάσεις του δωματίου είναι μικρές αλλά το σημείο δίπλα στο κρεβάτι σχετικά ευρύχωρο, αντί για ένα κλασσικό κομοδίνο, τοποθετείστε μια ψηλή ραφιέρα - βιβλιοθήκη που εκτός από ανοικτούς μπορεί να περιλαμβάνει και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.

Με δύο τέτοια έπιπλα στις δύο πλευρές του κρεβατιού ο συνολικός χώρος που κερδίζετε για τοποθέτηση βιβλίων, ρούχων, καλλυντικών και κάθε είδους αντικειμένων είναι περίπου αυτός μιας μικρής ...ντουλάπας. 

Μια συρταριέρα 

Μια μεγάλη συρταριέρα, ακόμη και συνδυασμένη με καθρέφτη για χρήση και ως τουαλέτα κρεβατοκάμαρας, θα χωρέσει πολλά περισσότερα και θα σας εξυπηρετήσει λειτουργικά πολύ παραπάνω από ένα τυπικό κομοδίνο. 

Η οικονομικότερη επιλογή για να δημιουργήσετε ένα "κομοδίνο" αυτής της μορφής, είναι να χρησιμοποιήσετε μια ιδιαίτερα οικονομική ξύλινη συρταριέρα που απλώς θα βάψετε με χρώμα κιμωλίας ή και θα της προσθέσετε και ξύλινα πηχάκια δημιουργώνας ένα πραγματικά πολύ όμορφο έπιπλο για το υπνοδωμάτιο με μικρό κόστος. Δείτε και ΕΔΩ ιδέες για μετατροπές - αλλαγή όψης σε συρταριέρες.

Το γραφείο  

Αν στο δωμάτιο υπάρχει γραφείο δοκιμάστε να διαμορφώσετε τον χώρο τοποθετώντας αυτό στην θέση του κομοδίνου.

Θα είναι το ίδιο λειτουργικό ενώ ταυτόχρονα θα απελευθερώσει πλύτιμο χώρο από ένα άλλο σημείο του δωματίου. 

Κατασκευές από Ξύλινα Κουτιά 

Μια επίσης πολύ ιδιαίτερη και αισθητικά όμορφη επιλογή.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξύλινα κουτιά - κιβώτια στις διαστάσεις - βάθος που απαιτεί ο χώρος, στερεωμένα στον τοίχο ή ακουμπισμένα στο δάπεδο, ενώ με αυτά μπορούν να δημιουργηθούν και ιδιαίτερα εντυπωσιακές κατασκευές πχ ένα κομοδίνο με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και ενσωματωμένο φωτιστικό. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το φτιάξετε. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ