2021-09-24 17:00:06
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: «Έτσι ακριβώς έγινε η μετακίνηση από το OPEN στον Alpha»

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του J2US στο πλατό του Super Κατερίνα,βρέθηκε ο  παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης .Η κατα την διαρκεί της συζήτησης,ανέφερε τον λόγο μετακίνησης της από το OPEN.

«Ενας από τους λόγους που είχα αρχίσει να αγχώνομαι, ήταν πέρυσι που ο Νίκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το OPEN. Εμείς ήμασταν συμπαραγωγοί. Βλέποντας, λοιπόν, τον Νίκο να φεύγει ένιωσα μια τεράστια ανασφάλεια γι΄αυτό που έρχεται στη συνέχεια. Σημαντικό στα κανάλια είναι οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση και τις παραγωγές να είναι δίπλα στα πρόσωπα, να τα αφουγκράζονται, να ακούν τα προβλήματά, τους να τα υποστηρίζουν, ακόμα και να τους λένε ένα μπράβο ».

«Εμένα δε με πήρε ο Νίκος από το Open. Ο Νίκος μου είπε “εγώ θα είμαι δίπλα σου ότι και αν αποφασίσεις”. Πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν έκανα ραντεβού, μου είπε ο Νίκος «έλα να πάρεις τις αποφάσεις σου», προς τα τέλη Αυγούστου του λέω, «Νίκο θέλω να είμαι στη Barking Well και να πάμε μαζί στον Alpha». Έτσι ακριβώς έγινε για να είμαι απόλυτα ειλικρινής».«Δε με επηρέασε ποτέ. Μου έλεγε να πάρω το χρόνο μου. Είχα κάνει ραντεβού με αρκετά κανάλια. Ένιωσα όμως ότι ήθελα να είμαι μαζί σου» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha στον αέρα της πρωινής της εκπομπής.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ