2021-09-25 09:00:06
Φωτογραφία για Και επίσημα στο Mega το «Χ-Factor»



 Το «Χ Factor» θα ανοίξει στο MEGA το νέο του τηλεοπτικό «σπίτι» για να προσφέρει θεαματικές ερμηνείες και συναρπαστικές guest εμφανίσεις, σε μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών. 

 Το MEGA εξασφάλισε, από τη Fremantle και τη Syco Entertainment, τα δικαιώματα μετάδοσης του πιο επιδραστικού διαγωνισμού τραγουδιού, που ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία, το 2004. Το «Χ Factor» δημιουργήθηκε από τον μετρ της ψυχαγωγίας, Simon Cowell, και το έχουν παρακολουθήσει δισεκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, σε περισσότερα από 185 σημεία του πλανήτη. Χιλιάδες φιλόδοξοι ερμηνευτές αναδείχθηκαν μέσα από το «Χ Factor», με κάποιους από τους καλλιτέχνες να έχουν πουλήσει περισσότερους από 500 εκατομμύρια δίσκους, παγκοσμίως. Με όχημα το ταλέντο, τα όνειρα αλλά και την επιμονή τους, νέοι ερμηνευτές θα βρεθούν στη σκηνή του «Χ Factor», μπροστά σε καταξιωμένους κριτές, έτοιμοι να αλλάξουν τη ζωή τους. 

 Ο Κώστας Σούσουλας, Chief Content Officer, MEGA, δήλωσε: «Η χαρά μας που το “X Factor” θα ενταχθεί στο πρόγραμμά μας είναι μεγάλη. Πρόκειται για ένα σόου που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο χώρο της μουσικής κι αυτό καθιστά την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη. Θεωρώ πως στη νέα του διαδρομή θα ενθουσιάσει τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους τηλεθεατές». 

 Η Anahita Kheder, EVP EMEA formats & licensing, Fremantle International, ανέφερε: «Το “X Factor” είναι ένα συναρπαστικό format που βοήθησε ερμηνευτές σε όλο τον κόσμο να ξεδιπλώσουν το μουσικό ταλέντο τους και καθιέρωσε παγκόσμιους αστέρες. Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε με το MEGA και είμαστε βέβαιοι ότι το “X Factor” θα συνεχίσει να ψυχαγωγεί το κοινό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο». 

 Η Abi Doyle, VP International Productions, Syco Entertainment, σημείωσε: «Η επιτυχία των καλλιτεχνών που αναδείχθηκαν από το “X Factor” δεν συγκρίνεται με άλλο τηλεοπτικό, μουσικό πρόγραμμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το σόου θα μεταδοθεί από το MEGA και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας». Το μακροβιότερο μουσικό format δεν έχει περιορισμούς, είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα είδη, σε σόλο ερμηνείες ή σε μπάντες. Επίσης, οι ερμηνευτές δεν είναι οι μόνοι που διαγωνίζονται. Στο «παιχνίδι» μπαίνουν και οι κριτές, οι οποίοι «μάχονται» μεταξύ τους στην αναζήτηση του καλύτερου διαγωνιζόμενου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ