2021-09-25 16:00:10
Φωτογραφία για Το διπλό spoiler που έκανε για την «Γη της Ελιάς»



Στην εκπομπή  «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, o Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων,έδωσε σποιλερ για τις εξελίξεις της σειράς «Γη της ελιάς».

«Το ζητούμενο είναι κάθε φορά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά μαζί με τον Κούλη και φυσικά έχουμε πάρα πολλά ακόμα να δώσουμε. Έχουμε ένα πλάνο με πολύ ωραίες ιστορίες, χαρακτήρες και guests από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς για τη σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

«Κάνουμε αρκετή δουλειά πριν και προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ατμόσφαιρα της Μάνης έτσι όπως την έχουμε οραματιστεί εμείς. Ως προς την ιστορία έχουμε ένα σύμπλεγμα μυστηρίου και έρωτα».



«Αυτό που είναι ωραίο στα επόμενα επεισόδια είναι η αρπαγή της Μυρτάλης και θα γίνει με τόση μαεστρία που δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Ο απαγωγέας της θα το κάνει με τόση μαεστρία που όλοι θα τσαντιστούν με την Μυρτάλη. Είναι ένα περιβάλλον θρίλερ, απομονωμένο ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι ήρωες θα συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Η Βασιλική επίσης θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι εκείνος που έχει πυροβολήσει τον αδελφό της».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ