2021-09-29 13:30:07
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: «Τώρα γελάμε με τον Γιώργο, φέτος είμαστε πολύ καλά.»»

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο The 2night Show και μέσα σε ολα,αναφερθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

«Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος. Ήρθε μέσα από συζητήσεις και το πρότεινα εγώ. Όσον αφορά τα παιδιά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή κι εγώ τα σκέφτηκα όλα τότε. Σίγουρα όταν χωρίσαμε υπήρχε ένταση αλλά πραγματικά αυτό που είπαμε με τον Γιώργο είναι ότι προτεραιότητά μας θα είναι τα παιδιά μας. Ότι θα είμαστε μαζί το είπε ο Γιώργος γιατί υπάρχει μια διαφορετική σχέση ανάμεσα στον μπαμπά και στα παιδιά. Τώρα το καταλαβαίνω ότι αλλιώς θα ειπωθούν κάποια πράγματα με τον μπαμπά κι αλλιώς με την μαμά.» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Όταν τους το είπε, ο μεγάλος ο Γιάννης χάρηκε πάρα πολύ γιατί μας είχε ζήσει κι από το Mega στο πρωινό…. Ο μικρός γύρισε κι είπε α ωραία θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας απολύσουν και δε θα έχουμε λεφτά να φάμε. Με τον Γιώργο χωρίσαμε επαγγελματικά γιατί ήταν ακόμα η αρχή κι έχεις ακόμα το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση και στην δουλειά. Τώρα γελάμε και φέτος είμαστε πολύ καλά.» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ