2021-10-31 18:00:06
Φωτογραφία για Νίκος Ψαρράς: «Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η ΤV δίδασκε πώς να φτιάξουμε πάπια Πεκίνου»

 





Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς, αναφεθηκε μεταξύ άλλων, στο το θέατρο και την κρίση που έχει υποστεί:

«Μεγάλη κρίση. Ισως και η μεγαλύτερη. Ηταν τραγικό όλο αυτό που συνέβη. Αν κρίνουμε από το πόσος κόσμος εργάζεται στον χώρο του θεάματος. Υπάρχουν ηθοποιοί, παραγωγοί, ταξιθέτες, άνθρωποι που κάνουν τις δημόσιες σχέσεις. Ενάμιση χρόνο δεν υπήρχαν έσοδα. Θυμάμαι που κάποιος ηθοποιός μου είπε "θα μου κόψουν το τηλέφωνο. Θα με παίρνουν αργότερα για δουλειές, αλλά δεν θα με βρίσκουν!". Υπάρχουν 5.000 ηθοποιοί στην Ελλάδα. Δυστυχώς στη χώρα μας τον πολιτισμό, που είναι και η βαριά βιομηχανία της, τον θυμούνται όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, μόνο προεκλογικά. Η βιομηχανία αυτή κοιμάται και εμάς μας έχουν για τα πανηγύρια. Μας έχουν για διασκεδαστές και καλαμπουρτζήδες. Δεν είναι έτσι, λυπάμαι».

«Είναι αλήθεια, τα τελευταία δύο χρόνια η μυθοπλασία έχει πάρει τα πάνω της και πολύ το χαίρομαι

. Με στεναχωρεί το επίπεδο μας να είναι μόνο τα ριάλιτι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι Ελληνες είμαστε μόνο αυτό. Με λυπεί να βλέπω μόνο εκπομπές με τραγουδιστές και σεφ. Σε ένα γρήγορο ζάπινγκ που έκανα φέτος είδα μαγειρική σε όλα τα κανάλια. Ελεος πια. Είπαμε ότι είμαστε μια χώρα που σερβίρουμε τους Ευρωπαίους. Για όνομα του Θεού όμως. Τη δεκαετία της κρίσης, όπου ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή, η τηλεόραση μας δίδασκε πώς να φτιάξουμε την πάπια Πεκίνου», σχολίασε θεωρώντας πάντως τον εαυτό του τυχερό.





«Οταν ήρθε η μεγάλη κρίση στην Ελλάδα εγώ εργαζόμουν στο Εθνικό, οπότε βρισκόμουν συνεχώς σε καλές παραγωγές. Η ανασφάλεια βέβαια υπάρχει πάντα στη ζωή ενός ηθοποιού, αν κρίνεις από το γεγονός ότι δύο φορές τον χρόνο ολοκληρώνει ό,τι κάνει και ξεκινά από την αρχή. Ο επαγγελματίας ηθοποιός, όμως, αυτό το συνηθίζει και μαθαίνει να ζει έτσι», είπε στο Gala.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ