2021-11-10 09:06:55
Φωτογραφία για Καπραβέλος: Να μην μπαίνουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι



Καθώς τα κρούσματα κορονοϊού σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οι σκληροί δείκτες της πανδημίας, διασωληνωμένοι και θάνατοι, δείχνουν ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος προχώρησε σε μια πρόταση «βόμβα», ζητώντας να επεκταθεί παντού ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Καπραβέλος: Να μην μπαίνουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Καπραβέλος, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά. Αν δε θέλουμε να δούμε ανθρώπους να νοσηλεύονται στα πάρκινγκ των νοσοκομείων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα γίνει επέκταση, θα γίνουν ολόκληρα νοσοκομεία Covid, σε βάρος των υπολοίπων νοσημάτων. Αυτό είναι ανήθικο».

«Δεν έχουμε το τείχος ανοσίας, και θέλουμε την ανθρώπινη δραστηριότητα να είναι ανοιχτή, ενώ η πολιτεία δε θέλει να επεκτείνει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Μία είναι η λύση, το να χρησιμοποιήσουμε το όπλο που έχουμε στα χέρια μας για να έχουμε ελεύθερη την ανθρώπινη δραστηριότητα. Πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Είναι ανήθικο να επεκτείνεις τη διαθεσιμότητα κλινών Covid σε βάρος άλλων νοσημάτων. Τα άλλα νοσήματα δεν επέλεξαν τη νόσο τους, τους βρήκε» τόνισε ο κ. Καπραβέλος.

themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ