2021-11-15 09:00:37
Φωτογραφία για Λαμία: Ασθενής σε αμόκ στην Κλινική Covid. Έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους του νοσοκομείου
Χαμός επικράτησε στο νοσοκομείο της Λαμίας, καθώς μια ασθενής με κορονοϊό βγήκε γυμνή στους διαδρόμους και επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλεύτριες, που αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στα γραφεία τους για να προστατευθούν.

Σύμφωνα με το lamiareport, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής. Η 52χρονη ασθενής, η οποία νοσηλεύεται από τις αρχές Νοεμβρίου, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν γιατρό και νοσηλευτές. Η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιο της απέτυχε, καθώς έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, βγήκε γυμνή στους διαδρόμους, ενώ το προσωπικό που ήταν σε βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία, μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Οι φωνές και οι απειλές της ακούγονταν σε όλο το κτίριο, ενώ έτρεχε κρατώντας στα χέρια το ευαγγέλιο και έναν σταυρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική Covid, έχοντας επιτεθεί κι άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορονοϊό στο ίδιο κτίριο. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ