2021-11-19 09:20:05
Φωτογραφία για Όλες οι σχεδιαζόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού

Αναβρασμός επικρατεί αυτές τις μέρες στο Open. H έλευση της νέας Διευθύντριας Προγράμματος σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το κανάλι.

Σκοπός είναι μέχρι τα Χριστούγεννα -που αναμένεται και επίσημα να ανακοινωθεί η έλευση του Γιάννη Λάτσιου αν πέσουν οι τελικές υπογραφές- να έχει γίνει ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα, ώστε να μην υπάρχουν τηλεοπτικά «βαρίδια» που λειτουργούν ως τροχοπέδη στο πρόγραμμα του σταθμού.

Από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν τα πρώτα ραντεβού που αφορούσαν τις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού

Σε αυτή την πρώτη εβδομάδα συσκέψεων πάρθηκαν αποφάσεις για το ποιες εκπομπές δεν θα συνεχίσουν μετά τα Χριστούγεννα.

Πρώτη εκπομπή που κόπηκε και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ήταν το «Μίλησέ μου» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που αποτελεί παρελθόν για το πρόγραμμα του σταθμού.

Το Glam Wars με την Κάτια Ταραμπάνκο, φαίνεται πως μετά τα Χριστούγεννα που ολοκληρώνεται ο κύκλος των 40 επεισοδίων, θα μπει στο αρχείο του σταθμού. Επί του παρόντος ωστόσο υπάρχει η σκέψη να μεταδίδεται μετά τα μεσάνυχτα και στη θέση του να προβάλλεται ελληνική ταινία, όπως και παλιότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, δεν θα συνεχίσει η εκπομπή Familiar, που παρουσιάζει η Μυρτώ Κάζη με τον Ετεοκλή Παύλου, αφού τα νούμερα είναι απογοητευτικά. Ωστόσο κάποιοι πιστεύουν πως επειδή έχει χορηγούς θα μπορούσε να ενταχθεί ως ένθετο στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Προβληματισμός επικρατεί στο Open για την πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», που σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να υπάρχει η σκέψη στη θέση της να μετακινηθεί η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη που αυτή τη στιγμή προβάλλεται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η Αννίτα Πάνια, παρά τις «Κασσάνδρες» που θέλουν η εκπομπή της λόγω τηλεθέασης να αλλάζει μέρα, ώρα ακόμη και να είναι εκτός προγράμματος λόγω των αλλαγών στο κανάλι, φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά. Μάλιστα σε μία από τις επόμενες εκπομπές θα φιλοξενήσει τον Γιώργο Τσαλίκη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας από τους παλιούς για τους νέους που σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στο κανάλι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ