2021-11-19 09:05:18
Φωτογραφία για Η minilal αισθητική του μοντέρνου στυλ
To minimal ύφος, που δεν χαρακτηρίζεται αποκλειστικά από τον αριθμό επίπλων - αντικειμένων που υπάρχουν στον χώρο, όσο κυρίως από την γενικά λιτή διακόσμηση με στοιχεία σε γεωμετρικές κυρίως φόρμες και την ύπαρξη ελεύθερων χώρων όχι μόνο στο σύνολο ενός δωματίου αλλά και σε όλες τις επιφάνειες, είναι μια από τις αντιπροσωπευτικές τάσεις του μοντέρνου στυλ στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.  

Τοίχοι και δάπεδα δημιουργούν έναν λευκό ...καμβά πάνω στον οποίο βρίσκουν ιδανικά την θέση τους έπιπλα - αντικείμενα σκούρων και έντονων αποχρώσεων, σε έναν χώρο που χωρίς να αποτελεί κλασσικό δείγμα minimal ύφους διαθέτει πολλά στοιχεία του συγκεκριμένου στυλ.

Έργα τέχνης ανάλογης αισθητικής, ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα, γεωμετρικές φόρμες σε όλα τα έπιπλα μεγάλου όγκου αλλά και σε μικρότερα στοιχεία, διαμόρφωση βασισμένη σε μεγάλου μεγέθους αντικείμενα και το ξύλο, σε αντίθεση με άλλα διακοσμητικά στυλ, σε ρόλο ...κομπάρσου αφού τα μεταλλικά στοιχεία υπερτερούν. 


Ένας γενικά μεγάλος και φωτεινός χώρος που με την συγκεκριμένη διαμόρφωση - διακόσμηση μοιάζει ακόμη μεγαλύτερος, ένα στυλ που με μικρές παραλλαγές μπορεί βεβαίως να χρησιμοποιηθει ακόμη και σε ένα μικρό διαμέρισμα και απευθύνεται σε όσους δεν είναι οπαδοί του "'κάτι να βάλουμε και εδώ" :)  και προτιμούν τα περισσότερα μικροαντικείμενα να βρίσκονται σε κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους.

Η συγκεκριμένη διαμόρφωση ανήκει επίσης στις πιο οικονομικές μοντέρνες επιλογές, αφού για τα έπιπλα μεγάλης επιφάνειας, έπιπλα αποθήκευσης κλπ δεν έχουν χρησιμοποιηθει κομμάτια ιδιαίτερου design αλλά λιτής γραμμής απλά έπιπλα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ