2021-11-21 16:40:09
Φωτογραφία για Μόλις χθες: Σπύρος Σταμούλης: «Ο Σπύρος θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τους υπόλοιπους ήρωες»

 Ο Σπύρος Σταμούλης που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες», μίλησε για τον ήρωα του, και για το αν τον συμπαθεί.

Πώς είναι ο νέος σας ρόλος;

«Σε αντίθεση με τον δίκαιο και ηθικό εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, τώρα είμαι ένας... κακιασμένος. Στοχοπροσηλωμένος και έξυπνος, αλλά αχώνευτος! Προκειμένου να πετύχω τον στόχο μου και να μη χάσω τις σταθερές μου, είμαι ικανός για τα πάντα... Αλλωστε μην ξεχνάμε πως ήδη έχω σκοτώσει τον εύπορο νονό μου, που ούτε αυτός ήταν και τόσο καλός άνθρωπος και τον θεωρούσα υπεύθυνο για τον θάνατο των γονιών μου... Έπειτα -κατηγόρησα για τον φόνο τον καλύτερο μου φίλο και στη συνέχεια παντρεύτηκα την κοπέλα του και κόρη του νονού μου! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν άσχημα και, επειδή μου λείπει η... κανονικότητα, προσπαθώ να δημιουργήσω μια σωστή οικογένεια, αλλά με πολύ λάθος τρόπο. Με μια προσπάθεια πλαστή, βασισμένη σε ψέματα».

Τον συμπαθείτε καθόλου;

«Όχι, δεν τον συμπαθώ, προσπαθώ όμως να τον δικαιολογήσω, ώστε ο ρόλος να έχει υπόσταση και να μην είναι ένας "κακός"-καρικατούρα. Ούτε το κοινό τον συμπαθεί... Αν διαβάσετε τα σχόλια στα σόσιαλ, θα διαπιστώσετε πως όλοι εύχονται να... πεθάνω. Αυτή η ευχή βέβαια με ταράζει ενίοτε, αφού εγώ και ο ρόλος έχουμε το ίδιο όνομα: Σπύρος! Όταν βλέπω όλο το μένος του κόσμου να συσσωρεύεται στο όνομα μου, μπορεί να το παίρνω με χιούμορ, αλλά θα προτιμούσα, τον ήρωα μου να τον έλεγαν αλλιώς. Αυτό το λάθος δεν το ξανακάνω. Αν έχω την τύχη να παίξω και σε άλλη σειρά, δεν θέλω εγώ και ο ρόλος να έχουμε το ίδιο όνομα. Ας με λένε, ξέρω γω, Κώστα, Γιώργο...».

Προσεχώς θα τον... αντιπαθήσουμε κι άλλο;

«Ο Σπύρος θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τους υπόλοιπους ήρωες και δεν θα σταματήσει μέχρι να πετύχει τον στόχο του. Εκτός, αν ο Μιχάλης πείσει τους πάντες πόσο κάθαρμα είναι ο... αχώνευτος!», είπε στο Τηλέραμα.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ