2021-11-22 11:23:32
Φωτογραφία για Είναι οριστικό: Ο Γιάννης Λάτσιος στο ΟΡΕΝ

 



Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα σε ηγετική θέση, καθώς θα βρίσκεται στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του τηλεοπτικού σταθμού.

Μετά από πολλές επαφές οι δυο πλευρές, το ΟΡΕΝ και ο Γιάννης Λάτσιος, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να αναλάβει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Πρόκειται για ένα  πολύ «γερό» συμβόλαιο, καθώς ο Γιάννης Λάτσιος θα έχει στην εποπτεία του τα πάντα  στον τηλεοπτικό σταθμό, δηλαδή το περιεχόμενο του προγράμματος, ψυχαγωγικού και  ενημερωτικού, αλλά και το marketing και management.

Μετά από συνεχείς αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του ΟΡΕΝ αλλά  και αρκετές αποχωρήσεις, το κανάλι τη φετινή σεζόν έχει βγει με πολύ αδύναμο πρόγραμμα, ανίκανο να σταθεί στο σκληρό ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο ,σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στόχος του σταθμού και η συμφωνία με τον Γιάννη Λάτσιο είναι η στρατηγική και σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν καθώς δικαιολογημένα εκτιμάται ότι δεν μπορούν να γίνουν φέτος ορθές αλλαγές. 

Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Λάτσιος θα έχει ως κύριο στόχο τη στρατηγική για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο δεν αποκλείεται, σε συνεργασία με τη διευθύντρια προγράμματος Χρύσα Μασούρου που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στο ΟΡΕΝ, αλλά στενή συνεργάτιδά του επί σειρά ετών, να αποφασίσουν κάποιες καινούργιες εκπομπές και για την τρέχουσα σεζόν. Σύμφωνα πάντα με τιςπληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, ο Γιάννης Λάτσιος αναμένεται τις επόμενες ημέρες, μπορεί και αύριο, να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΡΕΝ αναλαμβάνοντας επίσημα τα καθήκοντά του και στη συνέχεια να ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση του σταθμού…!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ