2021-11-25 15:40:12
Φωτογραφία για Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Acun Ilicali είναι ανοιχτοχέρης»

Συνέντευξη στο “Happy Day” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Μυριέλλα Κουρεντή. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την πρόταση που έχει για το Survivor.

«Όταν διάβασα το μήνυμα μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μου είχε γίνει ήδη πρόταση δυο φορές για το πρώτο και το δεύτερο. Τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σε πάρα πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Έκανα και θέατρο και τηλεόραση, ήμουν σε δυο παραστάσεις, οπότε δεν ήταν εύκολο να μπω στη διαδικασία ούτε καν να το σκεφτώ», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στη συνέχεια: «Μου άρεσε πάρα πολύ κυρίως λόγω των αγωνισμάτων, ζήλευα τα αγωνίσματα. Αν υπήρχε τώρα αυτός ο χώρος κάπου και μπορούσα να πάω και να κάνω προπόνηση θα το έκανα.Στο ραντεβού έγινε μια πάρα πολύ ωραία συζήτηση. Υπάρχουν πολλοί ενδοιασμοί μέσα μου γι’ αυτό με βλέπεις και κομπιάζω, είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να είμαι εντάξει με όλους. Δε θέλω να ματιάσω το ποσό που μου πρότειναν. Ο άνθρωπος είναι ανοιχτοχέρης»

«Σαφώς είναι ένα τεράστιο κίνητρο το ότι θα πληρώνεσαι καλά αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά πράγματα. Το να πεινάσεις για κάποιους μπορεί να είναι πολύ σοβαρό. Προσωπικά είμαι άνθρωπος που ξεχνάει να φάει. Μου αρέσουν πολύ οι φακές και η καρύδα. Πρέπει να απαντήσω τις επόμενες 2-3 μέρες», πρόσθεσε επίσης η Μυριέλλα Κουρεντή.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ