2021-11-29 15:19:59
Φωτογραφία για Δευτέρα, 29/11/2021: Εργασίες ημέρας

 



Σχολική ζωή: Δυστυχώς, η αυριανή επίσκεψη στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος "Κωδικός Φιλικός" ακυρώθηκε, οπότε για αύριο ισχύει το πρόγραμμά μας κανονικά.

Μαθηματικά: Αρχικά συμπληρώνουμε το α΄ μέρος της "Δραστηριότητας με προεκτάσεις", στη σελίδα 18 του Τ.Ε. (τον πίνακα στο επάνω μέρος), δίνοντας σημασία στην προϋπόθεση. Έπειτα, λύνουμε τις ασκήσεις και τα προβλήματα της επαναληπτικής φωτοτυπίας. Εξαιτίας της ακύρωσης της αυριανής εκπαιδευτικής επίσκεψης, αν κάποιος μαθητής δυσκολευτεί χρονικά να ολοκληρώσει τη φωτοτυπία, ας κάνει όσες και όσα ασκήσεις και προβλήματα μπορεί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην τάξη.

Γλώσσα: Συμβουλευόμενοι την προηγούμενη ανάρτηση, συμπληρώνουμε τις εργασίες 4 και 6, στις σελίδες 48 και 50 του Τ.Ε., αντίστοιχα.

Φυσική: Προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της Τετάρτης, 1/12, στην ενότητα "Ενέργεια", σύμφωνα με όσα εντοπίσαμε στην τάξη και με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού υλικού της αντίστοιχης ανάρτησης.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Fermilab. Η σκοτεινή ύλη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Fermilab. Η σκοτεινή ύλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ