2021-12-04 14:00:06
Φωτογραφία για Tα πρόσωπα που έρχονται και φεύγουν από το «Μόλις χθες»

 Ανατροπές ετοιμάζουν η Ρένα Ρίγγα και η Ντέλα Φώσκολου στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Μόλις χθες», καθώς στη συνέχεια θα έχουμε μια αποχώρηση και δύο αφίξεις, με μια ηθοποιό να φεύγει και δυο να μπαίνουν!

Πιο συγκεκριμένα ο ρόλος της Κωνσταντίνας Μιχαήλ ολοκληρώνεται. Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται τη Νόρα Κεχαγιά, όπως θα δούμε στη συνέχεια πεθαίνει.

Εν τω μεταξύ στη σειρά του ΣΚΑΪ, εισβάλλουν δύο νέα πρόσωπα τα οποία πρόκειται να αναστατώσουν τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Περί τα μέσα Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί στη σειρά ο Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος επανακάμπτει στη tv υποδυόμενος αυτή τη φορά ένα γοητευτικό φωτογράφο τον Άλκη ο οποίος κάποια στιγμή γνωρίζεται με τη Κορίνα (Χρύσα Μιχαλοπούλου) κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης που κάνει για ένα περιοδικό με τις δημιουργίες (κοσμήματα) της τελευταίας.

Περί τα τέλη Δεκεμβρίου θα δούμε στη σειρά να μπαίνει και ο Μέμος Μπεγνής με το ρόλο του Στέφανου Παππά, ενός επιχειρηματία που πηγαίνει στον Πόρο μιας κι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Σπύρο από το παρελθόν. Ο Στέφανος θα μπει στη ζωή της Μαρίας η οποία θα βρει στο πρόσωπο του έναν απροσδόκητο σύμμαχο για την ίδια και την οικογένεια της.

youfly.com



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ