2021-12-06 17:20:07
Φωτογραφία για Σόλων Τσούνης: «Μόνο και μόνο που δέχομαι φλερτ μέσα από τα social media το ακυρώνω»

 



Ο Σόλων Τσούνης σε συνέντευξή του μίλησε στο "Εγώ" για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του, για το αν τον έχουν φέρει σε άσχημη θέση στα social media, αλλά και για το αν έχει κάνει σχέση ή γνωριμία μέσα από το Facebook.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Ο έρωτας γενικά στη ζωή μου παίζει σπουδαίο ρόλο, όσο μεγαλώνω όμως, όχι τόσο πρωταγωνιστικό, όσο έπαιζε παλιότερα. Έχω άλλες προτεραιότητες και αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ερωτευτώ. Είμαι σε μια κατάσταση που θέλω να πάρω πολύ σημαντικές αποφάσεις για μένα και θέλω το μυαλό μου να είναι καθαρό. Τον έρωτα βέβαια δεν τον προγραμματίζεις, αν είναι να σου έρθει, θα σου έρθει. Αν έρθει ασφαλώς και θα τον δεχτώ, είμαι ανοιχτός στον έρωτα.

Έχεις δηλώσει πως ζηλεύεις αρκετά…

Είναι κάτι που και αυτό έχει αλλάξει μεγαλώνοντας. Θεωρώ ότι η ζήλια είναι ένα κατώτερο συναίσθημα και έχω σταματήσει να ζηλεύω όπως ζήλευα. Δεν θα τσακωθώ, δεν θα ψάξω κινητά, ούτε θα κατασκοπεύσω. Ντρέπομαι να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά μου τα έχουν κάνει.

Υπήρξε στιγμή στη ζωή σου που «φλέρταρες» με την κατάθλιψη;

Οτιδήποτε κακό πάει να μου συμβεί, το σταματάω και το γυρίζω. Όταν δω ότι με παίρνει από κάτω και μια δυο μέρες είμαι χάλια, την τρίτη θα πιέσω τον εαυτό μου να σηκωθεί. Ακόμη και στα κιλά, αν δω ότι ξεφεύγω, την ίδια στιγμή θα πω ότι από αύριο αυτό θα τελειώσει.

Έχεις υπάρξει στο παρελθόν με πιο πολλά κιλά;

Ναι, έχω υπάρξει. Μικρός πέρασα από μια φάση που ήμουν ανασφαλής και έξω μου ήθελα να δείχνω πολύ δυνατός. Τότε πλακωνόμουν στη γυμναστική και είχα φτάσει 20 κιλά παραπάνω από αυτά που είμαι τώρα. Πλέον που μέσα μου αισθάνομαι δυνατός και ασφαλής, με νοιάζει να έχω ένα υγιές σώμα, αλλά δεν με νοιάζει να δείχνει και το έξω μου δυνατό.

Έχεις κάνει ακρότητες ως έφηβος;

Πιο μικρός ήμουν πολύ δραστήριος και με την ενασχόληση μου με το skateboard, υπήρξαν πολλές φορές που οι γονείς μου, είχαν έρθει στο νοσοκομείο να με πάρουν με στραμπουληγμένα χέρια και πόδια.

Σε έχουν φέρει ποτέ στα social media σε άσχημη θέση;

Όταν πρωτοβγήκε το Facebook, με έφερναν σε δύσκολη θέση, αλλά τώρα δεν μπορεί κανείς να με φέρει. Η σχέση μου με τα social είναι καλή, τα χρησιμοποιώ για να παρουσιάζω τη δουλειά μου, διαφορετικά δεν ξέρω αν θα ασχολιόμουν. Ακούω διάφορα, βλέπω διάφορα, μου στέλνουν διάφορα, αλλά δεν ασχολούμαι.

Έχεις κάνει σχέση ή γνωριμία μέσα από το Facebook;

Όχι ποτέ! Είμαι αντίθετος ότι μας έχει απορροφήσει η οθόνη και δεν ζούμε την πραγματική ζωή. Ασφαλώς θα μπορούσα να έχω κάνει τα πρώτα βήματα μιας γνωριμίας από τα social media, αλλά με ξενερώνει το ότι χάνεις τα πιο ωραία στάδια του φλερτ. Τα στάδια στα οποία συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις και η όσφρηση και η όραση και η ακοή και η αφή. Μόνο και μόνο που δέχομαι φλερτ μέσα από τα social media το ακυρώνω, γιατί έχω χάσει όλο το ωραίο παιχνίδι που μπορεί να σου συμβεί περπατώντας στον δρόμο ή ψωνίζοντας κάπου ή σε ένα καφέ. Κατά τα άλλα, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και να χρησιμοποιεί τα social όπως θέλει, αρκεί να μη παραβαίνει τους νόμους. Να μην κοροϊδεύει τους ανθρώπους, να μην τους απειλεί. Είναι ένας αχανές χώρος το διαδίκτυο που μπορεί να τροφοδοτήσει το διεστραμμένο και το παράνομο. Θα ήθελα οι γονείς να έχουν περισσότερο έλεγχο στα προφίλ των ανήλικων παιδιών τους.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ