2021-12-08 09:20:07
Φωτογραφία για Φίλιππος Σοφιανός: «Ευκαιρία να επανορθώσω… Το έχω πει κι έχω λοιδωρηθεί»



Ο Φίλιππος Σοφιανός πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και θέλησε να επανορθώσει για δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και παρεξηγήθηκαν.

«Έτσι όπως βίαια εξισώθηκαν τα αγόρια με τα κορίτσια και βίαια μπήκαν στην δουλειά και το διεκδίκησαν και πολύ σωστά έκαναν… Αλλά έγινε με πολύ βίαιο και γρήγορο τρόπο κι αυτό είχε ολέθρια αποτελέσματα στο κύτταρο που λέγεται οικογένεια. Εξαιρετική ευκαιρία να επανορθώσω χωρίς μοντάζ και κόψιμο την κουβέντα, που έχω πει. Το έχω πει κι έχω λοιδωρηθεί. Η γυναίκα στο σπίτι κι ο άντρας έξω» είπε ο Φίλιππος Σοφιανός.

«Εννοώ ότι αν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία είτε την αρσενική είτε την θηλυκή τουλάχιστον για τα τέσσερα, πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του. Απαραίτητα. Δεν μπορούν τα παιδιά να μεγαλώνουν ούτε με παππούδες, ούτε με κουβερνάντες, ούτε με νταντάδες, ούτε σε ξένα χέρια. Εγώ είπα αυτά τα χρόνια αλλά δεν το έβαλαν κι είπαν η γυναίκα να μένει στο σπίτι κι ο άντρας έξω. Είναι το παλιό πρότυπο. Το αρσενικό ταξιδεύει κι η γυναίκα κάθεται στο σπίτι» ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ