2021-12-13 15:40:08
Φωτογραφία για DWTS: Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής



 Πάνω που είχε αποφασιστεί ότι φέτος το STAR θα είχε για πρώτη φορά φέτος ζωντανό σόου και η Βίκυ Καγιά το είχε επιβεβαιώσει δημοσίως, άλλαξαν τα πλάνα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς λίγο πριν προβληθεί το επεισόδιο.

Ετσι, το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων παρέα με το DWTS ακυρώνεται για τις 24 Δεκεμβρίου αφήνοντας τα άλλα κανάλια να παίξουν μπάλα μόνα τους, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιας ναι μεν θα υπάρχει επεισόδιο του τάλεντ σόου χορού αλλά δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ζωντανό το επεισόσιο, αλλά σε μαγνητοσκόπηση.

Από τη μια η άρνηση των συμμετεχόντων να περάσουν την Αγια τούτη μέρα μακριά από τις οικογένειές τους και από την άλλη η αναδιαμορφωση των μπάτζετ οδηγούν το STAR σε νέες αποφάσεις αναφορικά με τα προγράμματα εν όψει μάλιστα σκληρού και αδυσώπητου ανταγωνισμού. Οσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, μια εβδομάδα μετά το προγραμμτισμένο, ενώ μετά το φινάλε του Big Brother την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, το τάλεντ σόου χορού του STAR μετακομίζει τις Παρασκευές με εξαίρεση αυτή της Παραμονής των Χριστουγέννων όπως προανέφερα.

tinasmess.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ