2021-12-20 15:10:14
Φωτογραφία για Ο ΑΝΤ1 στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 



Στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τάσσεται και αυτές τις εορταστικές ημέρες ο Όμιλος ΑΝΤ1 με στόχο να βοηθήσει στο έργο του για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες, ηλικιωμένους και αστέγους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και απευθύνουν κάλεσμα για τη συλλογή τροφίμων, ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ με αίσθημα ευθύνης προς την Κοινωνία, δηλώνει για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και αποδεικνύει με πράξεις ότι στέκεται δίπλα τους. Η αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Ομίλου, ο οποίος πάντα κινητοποιείται άμεσα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και συμβάλλει ενεργά αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες προσφοράς.

Η συνεισφορά όλων μας είναι σημαντική. Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες, ηλικιωμένους και αστέγους τους οποίους ο Ε.Ε.Σ. υποστηρίζει διαχρονικά, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς, φροντίδας και αγάπης την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν, υπάρχουν ανάγκες στα παρακάτω είδη: γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια»

Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων στην Αττική είναι:

-Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι

-Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός

Επίσης, στο link

http://www.redcross.gr/default.asp?pid=18&la=1

αναφέρονται τα σημεία συγκέντρωσης σε όλη την Ελλάδα ώστε να βοηθήσετε το σπουδαίο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ