2021-12-24 16:40:07
Φωτογραφία για Πότε επιστρέφει η Μαρία Κίτσου στις «Άγριες Μέλισσες» μετά την περιπέτεια υγείας





Η ηθοποιός ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.Η ξαφνική αδιαθεσία της πρωταγωνίστριας των «Άγριων Μελισσών», Μαρίας Κίτσου αναστάτωσε τους οικείους της αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Μαρία Κίτσου την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ενώ βρισκόταν στα στούντιο Κάππα όπου γυρίζεται η καθημερινή πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, ζήτησε τη διακοπή της σκηνής που γύριζαν εκείνη τη στιγμή καθώς δεν αισθανόταν καλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, αμέσως μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να την εξετάσει ο γιατρός της ο οποίος της συνέστησε ξεκούραση

Το απόγευμα τις ίδιας μέρα ακυρώθηκε η παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με την Μαρία Καβογιάννη στο Παλλάς, το «Τρίτο Στεφάνι». 

Το Παλλάς έβγαλε μάλιστα και χθες ανακοίνωση προς όλους όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση ότι ακυρώθηκε για λόγους υγείας της Μαρίας Κίτσου. Η ανακοίνωση τόνιζε πως δεν επρόκειται για κορονοϊό αλλά για άλλο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει η ηθοποιός.

Πότε θα επιστρέψει

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των γυρισμάτων των «Άγριων Μελισσών» αφού όλη η παραγωγή της σειράς θα διακόψει για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου θα ξεκινήσουν στις 3 του Γενάρη. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, η ηθοποιός μετά την ξαφνική περιπέτεια με την υγεία της, θα επιστρέψει κανονικά στις θεατρικές της υποχρεώσεις στο Παλλάς για το «Τρίτο Στεφάνι» στις 26 του Δεκέμβρη.



Okmagazine



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ