2021-12-24 19:20:06
Φωτογραφία για Ποιες σειρές της ΕΡΤ παίρνουν το «πράσινο φως» για του χρόνου;



Και την επόμενη σεζόν θα συνεχιστεί η επένδυση της κρατικής τηλεόρασης στην μυθοπλασία, αφού το πείραμα των δύο προηγούμενων ετών κρίνεται επιτυχημένο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλες οι σειρές της ΕΡΤ θα πάρουν το πράσινο φως και για του χρόνου, αφού πρέπει να δημιουργηθεί χώρος στο πρόγραμμα για τις νέες προσθήκες που θα έρθουν από τον Σεπτέμβρη του 2022. 

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea, οι σειρές «Ζακέτα να πάρεις», «Σε ξένα χέρια» και «Τούρτα της μαμάς» αναμένεται να ρίξουν οριστικά αυλαία στο τέλος της φετινής σεζόν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Το ίδιο ισχύει και για την σειρά «Καρτ Ποστάλ», όχι λόγω τηλεθέασης αυτήν την φορά αλλά λόγω σεναρίου, αφού η ιστορία που έχει δημιουργήσει η Βικτώρια Χίσλοπ αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. 

Αντίθετα, πολύ κοντά στην ανανέωση βρίσκεται τόσο η καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όσο και η κωμική σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια». Επίσης, η κρατική τηλεόραση θα επενδύσει και του χρόνου σε αρκετές μίνι σειρές βασισμένες σε γνωστά λογοτεχνικά έργα (και όχι μόνο), συνεχίζοντας έτσι μία αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στην prime time του Σαββάτου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ