2021-12-28 12:57:29
Φωτογραφία για Επιβεβαιώνει ο Οικονόμου το ενδεχόμενο να ισχύσουν νωρίτερα τα μέτρα. Κοντά στα 20.000 κρούσματα σήμερα
Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται η κυβέρνηση, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σήμερα, αναμένεται να ξεπεραστεί το ψυχολογικό όριο των 10.000 κρουσμάτων, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να κάνει λόγο για πάνω από 15.000 διαγνώσεις, αν και ορισμένες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κοντά στα 20.000 κρούσματα, αριθμός που συνιστά απόλυτο ρεκόρ στη χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας.

Υπό αυτό το πρίσμα, αύριο, Τετάρτη θα συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών με αντικείμενο την επίσπευση τις ισχύος των νέων μέτρων που αρχικά επρόκειτο να ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου.

Επιβεβαιώνει ο Οικονόμου το ενδεχόμενο να ισχύσουν νωρίτερα τα μέτρα

Μάλιστα, και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, άφησε ανοιχτό το να ισχύσουν τα μέτρα νωρίτερα. «Έχουμε συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρων που έχει ανακοινωθεί, σταθμίζουμε διαρκώς τα δεδομένα, περιμένουμε αύριο τις εισηγήσεις της επιτροπής για τη χρονική μετάθεση των μέτρων νωρίτερα», επεσήμανε.

Ο ίδιος ανέφερε πως προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη να αλλάξει το πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολείων ενώ είπε πως δεν υπάρχει σκέψη να ανοίξουν αργότερα οι σχολικές μονάδες. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ