2021-12-28 17:00:07
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ είναι στο όριο να χάσει κάποιους παίκτες



Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Νωρίτερα είχε κλείσει και ο Σφιντέρσκι. Λίγο μετά ακολούθησε και ο Λύρατζης. Από την ομάδα έφυγε ο Καγκάβα. Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές; Το συμβόλαιό τους τελείωνε το καλοκαίρι του 2022. Η ΠΑΕ αποφάσισε ότι έπρεπε να πάρει αποφάσεις γι αυτούς πριν μπουν στο τελευταίο εξάμηνο. 

Παρά τις αποφάσεις αυτές, για τον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να υπάρχουν πολλά συμβόλαια τα οποία λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια,  Ροντρίγκο, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ. Μαζί βεβαίως τελειώνουν και οι συμφωνίες (άρα και τα μονοετή συμβόλαια) με τους  Σίντκλεϊ, Άκπομ και Μιτρίτσα. Άλλοι τρεις για τους οποίους ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει απόφαση. Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι εννιά έχουν από 1/1 του 2022 δικαίωμα διαπραγμάτευσης με άλλη ομάδα, κάτι που φυσικά ο ΠΑΟΚ γνωρίζει εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός παραμένει μεγάλος και εξ αρχής σε αυτή την περίοδο δεν ήταν και το καλύτερο να έχει ο ΠΑΟΚ τόσους πολλούς παίκτες στην… αγχωτική γι’ αυτούς τελευταία χρονιά
. Αρκετές υποθέσεις διευθετήθηκαν, θα δούμε τι θα γίνει και με τις άλλες και πόσοι από τους 12 παραπάνω παίκτες θα εξασφαλίσουν θέση και στην επόμενη νέα ομάδα πρωταθλητισμού που θέλει να κάνει ο Δικέφαλος. Είναι προφανές ότι όλοι είναι υπό κρίση. Από την άλλη μπορούμε να υποθέσουμε και πόσες πολλές αλλαγές μπορεί να γίνουν ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Όσοι από τους 12 και αν παραμείνουν, ο αριθμός των παικτών του ρόστερ που θα αλλάξει, θα είναι πραγματικά μεγάλος.  Άρα η επόμενη ομάδα θα έχει πολλά νέα πρόσωπα είτε έτσι είτε αλλιώς!

Πηγή: paok24.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ