2022-01-09 11:02:00
Φωτογραφία για Ενδιαφέρον για επέκταση του Μετρό έως το Παλαιό Φάληρο
Το ενδεχόμενο επέκτασης του μετρό στο Παλαιό Φάληρο ήταν κύριο θέμα συζήτησης στη συνάντηση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, με αρμοδιότητα στις Υποδομές, Γιώργου Καραγιάννη, και του Δήμαρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα και συζητήθηκε το ενδεχόμενο επέκτασης του Μετρό.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για το ενδεχόμενο αυτό, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της τελευταίας εβδομάδας, νέο υπογειοποιημένο τμήμα της γραμμής 1 (Πειραιάς-Κηφισιά) θα καταλήξει στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, ανοίγοντας έτσι την συζήτηση, στο μέλλον η συγκεκριμένη γραμμή να επεκταθεί στο Παλαιό Φάληρο.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε η μελέτη και κατασκευή της νέας σχολικής μονάδας στο οικόπεδο της οδού Αφροδίτης 130, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου να ενημερώνει εκτενώς τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών για τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής ενώ συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή επανεξετάζοντας και αξιολογώντας συνεχώς τα νέα δεδομένα.

alimosonline.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ