2022-01-11 08:37:02
Φωτογραφία για Διαμορφώσεις εσωτερικού χώρου με λευκά γραφεία
Τα λευκά έπιπλα, γενικά, συντελούν στην δημιουργία μιας πιο φωτεινής, ευχάριστης και μοντέρνας ατμόσφαιρας και ειδικά τα λευκά γραφεία είναι ιδανικά για να μειώσετε την αίσθηση του "χώρου εργασίας" στο σπίτι, σε αντίθεση με τα σκουρόχρωμα έπιπλα γραφείου που ενδείκνυνται περισσότερο για επαγγελματικούς χώρους.

Ο συνδυασμός ενός λευκού γραφείου με επίσης λευκά ή ανοχτόχρωμα παλ βοηθητικά έπιπλα πχ συρταριέρες, ράφια, βιβλιοθήκες κλπ μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά πολύ καλαίσθητες "γωνιές" στο καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο και να αναβαθμίσουν όχι μόνο την λειτουργικότητα αλλά και την αισθητική του χώρου.  

Η χρήση ταπετσαρίας ή το βάψιμο του τοίχου που εφάπτεται το γραφείο σε μια διαφορετική απόχρωση, η χρήση κάδρων μεγάλου μεγέθους, τα πρόσθετα ράφια, ένα όμορφο φωτιστικό δαπέδου η ένα φυτό εσωτερικού χώρου και γενικά η διακόσμηση των σημείων περιμετρικά του γραφείου με όχι αποκλειστικά έπιπλα-αντικείμενα γραφείου είναι επίσης ένα τρόπος που βοηθά σημαντικά η γενική αισθητική του γραφείου να ισορροπεί και να "δένει" με το σύνολο του χώρου, ειδικά για γραφεία τοποθετημένα στον χώρο του σαλονιού. 


Το λευκό είναι επίσης το καταλληλότερα χρώμα και όταν πρόκειται για γραφεία-συνθέσεις σε παιδικά-εφηβικά δωμάτια αφού δημιουργεί μια πολύ πιο φωτεινή και νεανική ατμόσφαιρα σε σχέση με τα σκουρόχρωμα έπιπλα. 

Και βεβαίως με χρώματα κιμωλίας σε λευκό ή παλ αποχρώσεις εύκολα μπορείτε να ...μεταμορφώσετε ακόμη και το πιο "αυστηρό" ή παλιό γραφείο" σε ένα πραγματικά όμορφο έπιπλο, ταιριαστό σε κάθε χώρο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ