2022-01-12 19:40:14
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Με τρεις νέες σειρές στο β΄ μισό της σεζόν



Με την ίδια συνταγή συνεχίζει η ΕΡΤ και στο β’ μισό της σεζόν, αφού τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης δηλώνουν ικανοποιημένα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Έτσι, σύμφωνα με το tinasmess, μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνουν πρεμιέρα τρεις νέες σειρές. 



Η πρώτη είναι η «Αγάπη παράνομη», μία μίνι σειρά έξι επεισοδίων σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα. Η δραματική σειρά εποχής βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωνστνατίνου Θεοτόκη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Καρυοφιλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.



Η δεύτερη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο είναι το «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού. Η σειρά, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή - Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο με διπλά επεισόδια. 



Τέλος, στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ ο «Όρκος» με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Γιάννη Στάνκογλου. Πρόκειται για μία δραματική αστυνομική σειρά σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, η οποία θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Το καστ συμπληρώνουν πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Πουρσανίδης, η Λουκία Μιχαλοπούλου κ.α. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παρατείνονται τα μέτρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παρατείνονται τα μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ