2022-01-18 18:20:10
Φωτογραφία για Αλλάζει ώρα η «Τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ



Με καινούργια επεισόδια, και ακόμα πιο απολαυστικές ιστορίες, η αγαπημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς» θα μας χαρίζει άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, σε νέα ημέρα και ώρα, κάθε Πέμπτη, στις 22:00.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις, ευτράπελα, αλλά και πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει στους τηλεθεατές το νέο επεισόδιο, που μεταδίδεται την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στις 22:00.



Επεισόδιο 14ο: «Όλα λάθος»

Ο Ρήγας, το μυστηριώδες αγόρι με τα τατουάζ και τα δερμάτινα, έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στην, κατά τα άλλα, ψύχραιμη και κυνική Μαριλού. Η προσπάθειά της να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη και την ταυτότητά του τής έχει προκαλέσει πολύ άγχος, που αρχίζει να εκδηλώνεται στη συμπεριφορά της.

Ο Ρήγας, όμως, εμφανίζεται, για ακόμα μια φορά, απρόσκλητος στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα, κάτι που κάνει πολύ χαρούμενο τον Πάρη, ο οποίος έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον όμορφο νέο.

Παράλληλα, η Ευανθία ετοιμάζει εορταστικό δείπνο προς τιμήν του Κυριάκου και της Βέτας, για να γιορτάσει όλη η οικογένεια την επανένωσή τους. Με αφορμή το δείπνο, καλεσμένη είναι και η Ελενίτσα, ο διακαής πόθος του Γιάγκου.

Η οικογένεια της Ευανθίας και του Τάσου θα κάνει ό,τι μπορεί για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το προξενιό, αλλά φαίνεται πως η Ελενίτσα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της αλλού.  Μα, όλα λάθος, πια, σε αυτό το σπίτι!

Στον ρόλο του Ρήγα ο Αποστόλης Μπαχαρίδης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ