2022-01-19 17:02:44
Φωτογραφία για Good Job Nicky για Eurovision: «Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά νομίζω ότι δεν θα ξαναδοκιμάσω»



Καλεσμένος στο πλατό της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Good Job Nicky.

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω ‘γυμνή’. Δε θέλω να την καλουπιάσω, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή.

Αγαπώ τον αθλητισμό, μ’ αρέσουν οι προσωπικότητες που βγάζει, σε ‘χτίζει’ ο αθλητισμός, σε μαθαίνει να σέβεσαι πράγματα, τι σημαίνει ομάδα. Αλλά η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή. Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω», είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

Ο Good Job Nicky είπε στη συνέχεια: «Ήμουν δύσκολο παιδί στην εφηβεία. Η μητέρα μου ήταν ψύχραιμη και για τους δυο μας. Δε νομίζω ότι έχω βγει από την εφηβεία, απλά το κρύβω καλύτερα. Το πρώτο κομμάτι που ηχογράφησα ήταν στα 16 μου. Είμαι αρκετά τυχερός γιατί απλά άκουσα την σκέψη μου και μετέφραζα πράγματα σε μελωδία.

Νομίζω ότι οικογενειακά το έχουμε καλύψει το ρεπερτόριο στα ελληνικά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξελίσσεται συνεχώς και είναι και ευθύνη μου να μπορέσω να φέρω στα μέτρα της χώρας μου τα χρώματα που αντιπροσωπεύω. Θα ήθελα να μπορώ να ‘ελληνοποιήσω’ την Αμερική. Με απασχολεί πιο πολύ να μπορεί να δεχτεί το εξωτερικό αυτό που μπορώ να φέρω εγώ ως ελληνικό DNA. Έχω πιεστεί πολύ γι’ αυτό».







Για το κεφάλαιο Eurovision ο Good Job Nicky είπε: «Η Eurovision σε εκτοξεύει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Ήμουν σίγουρος για το κομμάτι μου. Ποτέ δε θα κυκλοφορήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος. Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ