2022-01-21 08:20:10
Φωτογραφία για Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η σκληρή ανάρτηση του για τους βιαστές



Πρόκειται για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης πλέον, ο οποίος δεν είναι λίγες οι φορές που με τις θέσεις του αλλά και με τις αντιδράσεις του σε σοβαρά θέματα, όπως αυτό του βιασμού αλλά και της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη με το revenge porn, έχει χειροκροτηθεί και αγκαλιαστεί από τον κόσμο που του στέλνει μηνύματα και τον παραδέχεται για το ήθος και τις αξίες του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, παρά το γεγονός ότι στην προσωπική του ζωή διανύει μια περίοδο που πρέπει να σταθεί δυνατός δίπλα στη σύντροφό του, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην ελληνική τηλεόραση και να πάρει θέση, χωρίς υπερβολές, μεγαλοστομίες και κουβέντες που θα δημιουργήσουν σάλο.

Τις τελευταίες ημέρες, βασικό θέμα των τηλεοπτικών εκπομπών είναι η υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή τα όσα ακούγονται από διάφορες πλευρές, το μοντέλο, έκανε μια σκληρή ανάρτηση για να δείξει το παρόδοξο, σχετικά με τα όσα υποστηρίζουν οι βιαστές.

«Αν ο βιασμός είναι έντονη σεξουαλικότητα, όπως λένε οι βιαστές, τότε το θάψιμο των βιαστών είναι απλώς κηπουρική», ήταν ανάρτηση που ανέβασε στα stories του στο Instagram.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ