2022-01-27 09:00:05
Φωτογραφία για Survivor: Κάγκελο ο Λιανός με την αποκάλυψη! Ο κακός χαμός στο συμβούλιο- Έπεσαν οι μάσκες!



Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε μια αποκάλυψη στο χθεσινό επεισόδιο και έγινε ο κακός χαμός.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε κάτι που συνέβη, ότι δηλαδή κάποιος Μαχητής προσέγγισε την Μυριέλλα Κουρεντή για να «δώσει στον τάκο» μία Μαχήτρια.

«Γιώργο θα μου επιτρέψεις να φέρω μια βόμβα στο αποψινό συμβούλιο. Ενημερώθηκα πριν από λίγο από έναν από τους συμπαίκτες μου, κάτι άσχημο, αν ισχύει, ότι άνθρωποι από την άλλη ομάδα, τον πλησίασαν για να προτείνουν - προτρέψουν, ουσιαστικά να διώξουν έναν από τους δικούς τους. Οι μπλε θέλουν να διώξουν έναν από τους δικούς τους και ο τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν το συγκεκριμένο αυτό άτομο, που είναι η Μυριέλλα, να υποδείξει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από τη δική μας ομάδα ούτως ώστε να μην έχει καμία ελπίδα ούτε η Ασημίνα ούτε η Σοφιάνα. Το φέρνω εδώ γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό να εμπλέκεται κάποιος τόσο πολύ και να προτείνει μια στρατηγική στην άλλη ομάδα. Εγώ δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον από εμάς να θέλει να διώξει έτσι κάποιον από την ομάδα του.», είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Όντως είναι μια βόμβα αυτό που λες και πηγαίνει και τη στρατηγική σε άλλο επίπεδο», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός.

Η Ασημίνα στο άκουσμα της είδησης έβαλε τα κλάματα, λύγισε, καθώς όπως είπε συγκινήθηκε με αυτό που συνέβη και ένιωθε πως οι Κόκκινοι ήταν η ομάδα της και όχι οι Μπλε.

Λίγο μετά ο διάλογος έγινε πιο έντονος και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη ενώ και η Μυριέλλα Κουρεντή έγινε έξαλλη. Κανείς όμως δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, όπως και θα΄πρεπε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ