2022-01-27 17:21:17
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Μυστικά ραντεβού και συσκέψεις για την ψυχαγωγία

Όλα δείχνουν πως για την επόμενη σεζόν θα υπάρχει ένα γενικό refresh στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού όπως αυτές της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τη δεύτερη χρονιά της στον τηλεοπτικό «αέρα» πανεθνικού καναλιού και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της να προσεγγίσει το τηλεοπτικό κοινό δεν τα κατάφερε αρκετά ικανοποιητικά. Κάποιοι τη θέλουν ήδη να μιλά με άλλο κανάλι ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το κανάλι που φέρεται να την πολιορκεί.

Στο κανάλι του Φαλήρου, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει να έχουν γίνει δύο ραντεβού με γνωστή παρουσιάστρια που το όνομα της βρίσκεται ψηλά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Σύμφωνα ωστόσο με αποκλειστικές πληροφορίες, η παρουσιάστρια φαίνεται να ζήτησε «γη και ύδωρ», και ένα συμβόλαιο που ο βασικός όρος εκτός των άλλων είναι να έχει εκείνη την επιμέλεια της εκπομπής και τον τελευταίο λόγο ως προς την επιλογή των θεμάτων που θα προβάλλονται.

Στην ζώνη του Σαββατοκύριακου τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να συνεχίζουν με την εκπομπή «Όλα γκουντ».



Οι δύο παρουσιαστές δεν κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα σε μια ζώνη εξαιρετικά δύσκολη. Στο κανάλι του Φαλήρου για τη ζώνη αυτή αναζητούν το πρόσωπο που θα μπορεί και να παρουσιάζει αλλά και να κάνει τηλεπωλήσεις.



Znews



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ