2022-01-29 13:20:11
Φωτογραφία για Σταμάτης Μαλέλης: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί»Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και για παρουσιαστές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Έχω κάνει τα πάντα στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είμαι ο μακροβιότερος Διευθυντής Ειδήσεων στην Ευρώπη. Η σεζόν είναι του Mega. Μην ξεχνάτε ότι πριν από δύο χρόνια ήταν μαύρο και τώρα λάμπει.

Η παρακμή αργεί για την Ελένη Μενεγάκη, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Είναι γλυκιά, απλή και καθημερινή και νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και σόου. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολυμηχάνημα. Θα μπορούσε να κάνει ξανά ενημέρωση. Πάει πολύ καλά. Το προφίλ του Mega τα χωρά όλα, αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα, ευπρέπεια και ποιότητα. Θα το πω πιο κομψά αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει. Υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που δεν κάνουν για τηλεόραση γιατί είναι ψυχροί και κρατούν αποστάσεις. Στην τηλεόραση θέλει να είσαι ανθρώπινος, ζεστός, να επικοινωνείς με τους ανθρώπους και να βγαίνεις από το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι τους» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ