2022-02-05 15:40:08
Φωτογραφία για Ο Χάρης Λεμπιδάκης εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τη «Super Κατερίνα»



 Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε τον Χάρη Λεμπιδάκη στο εξομολογητήριο της εκπομπής του "After Dark. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του παρουσιαστή του Open, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος του από την εκπομπή "Super Κατερίνα".

Αρχικά λοιπόν, ο Χάρης Λεμπιδάκης εξήγησε ότι έφυγε από την πρωινή εκπομπή του ALPHA για να ξεκινήσει ταξιδιωτική εκπομπή: "Ξεκίνησε η σεζόν με λίγη περιπέτεια. έφυγα από τη "Super Κατερίνα" γιατί ήταν να ξεκινήσω μια ταξιδιωτική εκπομπή. Δυστυχώς λόγω κορονοϊού και πάγωσε για τρίτη συνεχόμενη χρόνια, δεν ξέρω για ποιο κανάλι, αυτό είναι θέμα του παραγωγού μου του Νίκου Κοκλώνη. Με την Κατερίνα είχαμε μία άψογη συνεργασία"

Για ποιον λόγο δεν επέστρεψε; Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει πρωινό: "Είχα πάρει την απόφαση ότι από την Κατερίνα θα σταματούσα. Της είπα ότι δεν είναι όλα για εμάς και κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα στηρίξουμε όπως τα φανταζόμασταν. Δεν ήθελα να κάνω πρωινό. Δεν θέλω να το ξανακάνω".

Ο Χάρης Λεμπιδάκης έκανε ένα σχόλιο στη συνέχεια όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα. "Η θετική πτυχή της τηλεόρασης φέτος είναι ότι υπάρχουν πολλές παραγωγές με ανάλογες θέσεις εργασίας ενώ η αρνητική ότι πρέπει να υπάρχει ένα καλούπι στην άποψή μας και μία συγκεκριμένη θέση σε κάποια πράγματα. Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή να υπάρχει η μεθόδευση και να σου απαγορεύουν να εκφράζεσαι ελεύθερα για κάποια πρόσωπα" ανέφερε σε σχετική ερώτηση.

yupiii.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ