2022-02-05 14:22:29
Φωτογραφία για Ναταλία Δραγούμη: «Πήραν ερωτικές σκηνές μου από σίριαλ και τις έβαλαν σε π@ρν@γραφικό σάιτ»



Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πώς επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε λόγω του ότι κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε και τις «ανέβασαν» σε π@ρν@γραφικό σάιτ.

«Συνεχίζουμε τις παραστάσεις, δε μας σταματάει τίποτα. Ο κορωνοϊός δε μας σταμάτησε, τα χιόνια δε μας σταμάτησαν. Σταματάμε και ξαναρχίζουμε. Το θέατρο κρατάει γερά ό,τι εμπόδιο και να συναντήσει», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Μιλώντας για το αν η εξωτερική της εμφάνιση τη βοήθησε ή τη δυσκόλεψε στα επαγγελματικά της, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Μπορεί η ομορφιά να σου ανοίξει μια πόρτα, την πρώτη, αλλά τις υπόλοιπες πρέπει να τις ανοίγεις εσύ. Όταν ήμουν μικρή με πείραζε ο τίτλος του sex symbol. Τώρα δε με πειράζει».

«Ξεκίνησα τη δουλειά σε μια εποχή που υπήρχε το γυμνό και στην τηλεόραση και στο σινεμά και στο θέατρο. Αν ήξερα τότε ότι κάθε καρέ θα μπορεί να το δει όποιος θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο “δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ”. Ξεκινούσε από εμάς και μετά είχε σκληρό πορνό. Για τη μία περίπτωση έχω δικαιωθεί, αλλά και πάλι όχι εντελώς.



Οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν χρήματα από αυτό, πολλά. Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου, τους εξήγησα ότι μπορεί να ακούσουν πράγματα μη κολακευτικά για τη μαμά τους ή αν δουν κάτι. Αλλά τους έχω πει για το ψέμα της δουλειάς», εξήγησε η Ναταλία Δραγούμη αναφορικά με τη χρήση υλικού από δουλειές της από κάποιους που προσπάθησαν να το παρουσιάσουν ως πορνό.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ