2022-02-09 15:00:07
Φωτογραφία για Τα νέα προγράμματα που ετοιμάζονται για το υπόλοιπο της σεζόν



Βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν τα σχέδια τους για το τι θα δούμε τους επόμενους μήνες, δηλαδή μέχρι το Καλοκαίρι. 

ANT1

Ένα είναι το πρόγραμμα που θα προστεθεί μέχρι την εκπνοή της φετινής σεζόν.  Ο λόγος για  το «Μαμα-Τσίτα» με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι ένα εβομαδιαίο σήριαλ που γυρίζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό και βασίεται σε βρετανικό φορμάτ. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο της μαμάς, τελώντας σε διαρκή μεταμφίεση για να μπει στα παπούτσια της κεντρικής ηρωίδας. Μαζί του θα είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος θα αλλάξει και εκείνος φύλο για τις ανάγκες της σειράς, καθώς θα υποδυθεί την κόρη του Μάρκου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να βγει το πρόγραμμα στον αέρα τον Απρίλιο. 

ALPHA

Πέντε ολοκαίνουργι προγράμματα αναμένεται να δούμε στον ALPHA τους επόμενους μήνες. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα ήδη έχουν ξεκινήσει να σκαρώνουν φάρσες, εδώ και 2 εβδομάδες, για την αναβίωση του «Πλάκα Κάνεις» που θα ονομάζεται «Τι φάση...». Στα τέλη Φεβρουαρίου, θα επιστρέψει τηλεοπτικά και η Δέσποινα Βανδή με το «Chart show», το οποίο παρουσίαζε στο παρελθόν η Ναταλία Γερμανού. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ για περίπου 8 επεισόδια. Στα τέλη Απριλίου, θα δώσει τη «σκυτάλη» στον Νίκο Κοκλώνη με το φορμάτ «All together now». Το τάλεντ σόου περιλαμβάνει κριτική επιτροπή που αριθμεί συνολικά 100 άτομα, ενώ, σύμφωνα με το ξένο φορμάτ, ανάμεσά τους υπάρχει ένας μεγάλος καλλιτέχνης που ηγείται ως «captain».

 Ένα άλλο project που επιστρέφει είναι το «Total Blackout», που είχαμε δει στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2011-2012 με τη Νάντια Μπουλέ. Τέσσερα ζευγάρια, celebrities, αλλά και φίλοι, σύντροφοι και συγγενείς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι. Μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες  έχουν κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του παρουσιαστή που θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι και μόνο φήμες έχουν βγει προς τα έξω για το ποιοι έχουν έως τώρα περάσει από κάστινγκ. Τα ονόματα της Κατερίνα Ζαρίφη, της Κατερίνα Στικούδη, του Γιώργου Τσαλίκη, του Αποστόλη Τότσικα, του Ηλία Μπόγδανου αλλά και του Τζέιμς Καφετζή και της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι μόνο μερικά από αυτα. 

Και στη μυθοπλασία, όμως, συνεχίζει να επενδύει το κανάλι. Ετοιμάζεται να φέρει στον τηλεοπτικό αέρα κάτι αρκετά πρωτοποριακό, καθώς θα δούμε για πρώτη φορά να αναβιώνουν αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία και θεωρούνται κλασικά. Η σειρά θα ονομάζεται «Νεοκλασικά». Μερικά από αυτά τα έργα είναι τα εξής: «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η κόμισσα της φάμπρικας», «Η βίλλα των οργίων», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» και άλλα πολλά. 

ΣΚΑΙ

Το πρωτότυπο μουσικό παιχνίδι «Masked Singer» ήταν στο προγραμματισμό του καναλιού εδώ και δύο χρόνια.  Στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, αναμένεται η πρεμιέρα του με βασικό στόχο αυτή να πραγματοποιηθεί την πρώτη Απριλίου, μέρα συμβολική λόγω του ιδιαίτερου χαρακτηριστικού του φορμάτ. Πρόκειται για ένα μουσικό show όπου οι διαγωνιζόμενοι είναι μόνο celebrities, από ηθοποιούς μέχρι influencers, και πάνε να τραγουδήσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή μεταμφιεσμένοι από πάνω μέχρι κάτω. Έτσι, η κριτική επιτροπή καλείται με ερωτήσεις όπως «έχεις γίνει εξώφυλλο σε περιοδικό», «έχεις βγάλει τραγούδι τον τελευταίο χρόνο», να μαντέψουν ποιο πρόσωπο βρίσκεται μέσα στη στολή. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, ενώ φαβορί για την κριτική επιτροπή είναι η Τάμτα και ο Νίκος Μουτσινάς. 

ΜEGA

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το «X-factor» στο Mega, που τελικά θα βγει φέτος και όχι την επόμενη σεζόν. Και ενώ ο Αντώνης Ρέμος ήταν το μόνο σίγουρο όνομα που θα καθόταν σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, τελικά όλα ανατράπηκαν. Έτσι, λοιπόν, τα τρία πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» είναι ο Χρήστος Μάστορας, ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και η Μαρίζα Ρίζου. Όσο για την τέταρτη καρέκλα, δύο είναι τα πρόσωπα που φαίνεται ότι την διεκδικούν: ο Στέλιος Ρόκκος και ο Φοίβος.  Όσον αφορά στην παρουσίαση τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά, με πολλά από τα ονόματα που είχαν ακουστεί να κάνουν τελικά πίσω. Η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει ως μία καλή εναλλακτική, ωστόσο ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένα πρόσωπο που έχει κάνει συζητήσεις με το μεγάλο κανάλι και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Τέλος, παρά το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θεωρούνταν σίγουρος για την παρουσίαση των backstage, οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το όνομα του έφεραν αλλαγή δεδομένων. 



Πηγή: Περιοδικό Εγώ

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ