2022-02-09 14:20:06
Φωτογραφία για «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια: Οι καλεσμένοι  την ερχόμενη Παρασκευή

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στις 22:00

Kαλλιτέχνες που μας ταξιδεύουν στον μουσικό κόσμο τους, με αγαπημένα τραγούδια που έχουν συνοδεύσει όμορφες στιγμές μας, θεατρικά δρώμενα με ήχους από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που φέρνουν τη νοσταλγία του παρελθόντος, αλλά και σύγχρονοι ήχοι νέων ταλαντούχων τραγουδοποιών, έρχονται στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στις 22:00, για να κατακλύσουν τη σκηνή.

Τι γίνεται, όμως, όταν αυτοί οι καλλιτέχνες φέρνουν μαζί και τον αγαπημένο τους φίλο; Oι εκπλήξεις και οι αναπάντεχες συμπράξεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ οι διασκευές δίνουν στα τραγούδια μια νέα πνοή.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, παρουσιάστρια και stand up comedian, Mπέτυ Μαγγίρα, μας εντυπωσιάζει με τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία ερμηνεύοντας ξένες μπαλάντες, που τόσο πολύ αγαπά.

Ο αγαπημένος της φίλος και σκηνοθέτης, Δημήτρης Μπογδάνος, έρχεται να τη συνοδεύσει στη σκηνή ερμηνεύοντας μαζί της κομμάτια που ανεβάζουν τη διάθεση, αλλά και να αποκαλύψει πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη…

Το πρόσωπο-έκπληξη που συγκινεί την Μπέτυ και καταφθάνει στη σκηνή είναι ο καλλίφωνος πατέρας της, ο κ. Χρήστος. Tραγουδούν μαζί και η αγάπη τους μας εμπνέει με τις όμορφες ιστορίες που εξομολογούνται στον Κωστή.

Η Μελίνα Κανά, με την αισθαντική φωνή της, μας συγκινεί και μας μεταφέρει σε νοσταλγικά μουσικά μονοπάτια. Συγκινούν οι ιστορίες που μεταφέρει στον Κωστή, σε μια εξομολόγηση καρδιάς για την αδερφή της Λιζέτα, η οποία υπογράφει πολλά από τα τραγούδια της στον νέο δίσκο της, τη γνωριμία της με τον Νίκο Παπάζογλου όταν πρωτοξεκίνησε την πορεία της ως τραγουδίστρια μαζί του και για το πώς την τη μύησε στον κόσμο της μουσικής.

Μιλάει με δάκρυα στα μάτια και για το στούντιο «Αγροτικόν», όπου εκεί ηχογραφήθηκαν οι δίσκοι των σπουδαιότερων Ελλήνων μουσικών.

Οι αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοί της, Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς από τα «Κίτρινα Ποδήλατα», της κάνουν έκπληξη, εμφανίζονται στη σκηνή και μαζί με τον Κωστή τραγουδούν με ένταση και παλμό το τραγούδι «Μιλώ για σένα»

Το συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα» ερμηνεύει επιτυχίες από τα 90’s διασκευασμένες, ενώ τα λόγια τους, μιλώντας για την αδερφική αγάπη που τους δένει στενά, είναι σπουδαία.

Ο Παντελής Καναράκης, με τον θίασό του, παίρνει τη σκυτάλη και ανεβαίνει στη σκηνή του «Δυνατά». Μας χαρίζει ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο από την παράσταση «Σινέ», που υπογράφει, με σκηνές και σάτιρα από τον παλιό καλό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Σύγχρονοι ήχοι της ελληνικής και ξένης ροκ έρχονται στο κλείσιμο της βραδιάς με τον νέο καλλιτέχνη Μάριο Ψαριανό, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στη μουσική σκηνή. Γιος του σπουδαίου τραγουδιστή Δημήτρη Ψαριανού, αποδεικνύει περίτρανα ότι το… μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.



«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.



Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ