2022-02-17 15:20:06
Φωτογραφία για ANT1: Νέα σεζόν με Μουντιάλ και εκλογές



H τηλεοπτική χρονιά οδηγείται σιγά σιγά προς το φινάλε της και ήδη τα κανάλια καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη. Η νέα σεζόν (2022 – 23) κρύβει αρκετές παγίδες, ο ANT1 όμως καλείται να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη όλων!

Νέα projects, αρκετά σόου αλλά κυρίως πολλές σειρές, διαμόρφωσαν το σκηνικό της φετινής σεζόν. Η νέα όμως φέρνει μαζί της ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό προϊόν, που ο ANT1 θα πρέπει να διαχειριστεί με σωστό τρόπο. Αυτός έχει το καρπούζι, αυτός έχει και το μαχαίρι…

Τι εννοούμε όμως; Για όσους το έχουν ξεχάσει μέσα στην καρδιά του επόμενου χειμώνα θα λάβει χώρα, για έναν μήνα περίπου, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση παγκοσμίως. Το Μουντιάλ του Κατάρ θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου του 2022, με τον ANT1 να έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του. Αυτό συνεπάγεται πολλές ώρες ημερήσιας κάλυψης, μέσω των αγώνων αλλά και των εκπομπών.

Αν, λοιπόν,  μέχρι πρότινος αυτό γινόταν την νεκρή καλοκαιρινή περίοδο, ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης είναι δύο πολύ δύσκολοι μήνες, που στην ουσία θα δεσμεύσουν μεγάλο κομμάτι από το πρόγραμμα του καναλιού. Σειρές αλλά και νέα projects θα πρέπει είτε να πάνε αρκετά πίσω χρονικά, είτε να περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό. Θυμίζουμε ότι η κάλυψη των αγώνων θα γίνει μέσω των ANT1, ANT1next αλλά και Μακεδονία TV, με την μερίδα του λέοντος να πηγαίνει προφανώς στο ελεύθερο κανάλι του Αμαρουσίου και όχι στην πλατφόρμα.

Σαν να μην έφτανε όμως το Μουντιάλ, στον ANT1 αλλά και στα υπόλοιπα κανάλια στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να υπάρχει και η σκέψη των επικείμενων εθνικών εκλογών. Αυτές θα λάβουν χώρα είτε τον Μάιο (στο τέλος της σεζόν), είτε νωρίτερα, καταλαμβάνοντας σίγουρα μεγάλο μέρος της θεματολογίας και του προγράμματος. Μπορεί αυτά να ακούγονται κάπως μακρινά αλλά στον ΑΝΤ1 ήδη εξετάζουν τον τρόπο που θα χειριστούν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, προσπαθώντας να χωρέσουν τα πάντα και στο κατάλληλο timing. Εξάλλου τα φετινά λάθη, αναμφίβολα, στοίχισαν και στο κανάλι δεν θέλουν να τα επαναλάβουν και τη νέα σεζόν!

youfly.com



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τηλεοπτικό κουίζ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τηλεοπτικό κουίζ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ