2022-02-17 16:44:38
Φωτογραφία για Σπύρος Ζώγας  : Σοβαρή προσπάθεια για τον καθαρισμό και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας  με το Δήμο  Ξηρομέρου και την  αρχαιολογική υπηρεσία.
πηγη facebook  Spiros Zogas

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Παλαιομάνινας Σπύρος Ζώγας σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει : ότι ο Δήμος Ξηρομέρου και η αρχαιολογική υπηρεσία με την συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων κάνουν μια πολλή σοβαρή προσπάθεια για τον καθαρισμό και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας και υπάρχει επιτέλους μια άψογη συνεργασία μετά απο πολλά χρόνια απο όλους τους φορείς πάνω σε αυτή την προσπάθεια. .Το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου πέρασε μια μέρα και καθάρισε και τώρα περιμένουμε να έρθουν να τελειώσουμε …..

Διαβάζω αυτές τις μέρες ορισμένες αναρτήσεις και σχόλια που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα σχετικά με τους αρχαιολογικούς χώρους του Δήμου μας

Σας αναφέρω ότι ο Δήμος Ξηρομέρου και η αρχαιολογική υπηρεσία με την συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων κάνουν μια πολλή σοβαρή προσπάθεια για τον καθαρισμό και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας και υπάρχει επιτέλους μια άψογη συνεργασία μετά απο πολλά χρόνια απο όλους τους φορείς πάνω σε αυτή την προσπάθεια.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να την επικροτήσουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε με τον εθελοντισμό απο την πλευρά μας όσο μπορούμε και εμείς.

φώτο απο το καθαρισμό πέρυσι 

αρχείο Σπύρος Ζώγας 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ