2022-02-21 23:45:49
Φωτογραφία για Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές τα περί εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
 

Σε διάψευση δημοσιεύματος που ανέφερε ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα ήταν εγκληματική ενέργεια, καθώς εισέπνευσε τοξικό αέριο, προχώρησε η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Όπως τονίζει ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Νικόλαος Καρακούκης, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται πως η 9χρονη, όπως και τα αδελφάκια της, μεταφέρθηκε προ μηνών στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Εκεί, οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να σταθεροποιήσουν την υγεία της. Σε μια στιγμή πάντως που τα στελέχη του νοσοκομείου δεν βρίσκονταν στον θάλαμο νοσηλείας, η Τζωρτζίνα, άγνωστο γιατί, κατέρρευσε και μόνο έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Υπέστη όμως εγκεφαλικές βλάβες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου κατέληξε στα τέλη Ιανουαρίου 2022, με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπουζιάνη να αδυνατεί μακροσκοπικά να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου της.

Εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζοντας αρχικά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και σε δεύτερο χρόνο θα ερευνηθεί και οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδος
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ