2022-02-22 08:21:19
Φωτογραφία για Αστυνομικοί στο μετρό της Μόσχας δέχονται άγρια επίθεση από επιβάτες.
Δύο άνδρες συνελήφθησαν στη Μόσχα μετά από βίαιη συμπλοκή με αστυνομικούς στο μετρό της Μόσχας, γιατί αρνήθηκαν να επιδείξουν την ταυτότητα τους κατά την διάρκεια ελέγχου.

Όταν οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων εκείνοι τους επιτέθηκαν. Στο βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο σταθμό Τουλσκάγια, οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους περάσουν χειροπέδες. Ο ένα από τους δύο επιβάτες καταφέρενει αρχικά να ξεφύγει, μόνο για να επιστρέψει λίγο αργότερα και να προσγειώνεται πάνω στον αστυνομικό με κλωτσιά στο κεφάλι, ενώ στην συνέχεια τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις αρχές και οι δύο άνδρες συνελήθφθησαν με διαφορά 24 ωρών και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια με την κατηγορία της αντίστασης και άσκησης βίας κατά των αρχών.

Να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο, οι μεταναστευτικές αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσαν ότι η διοίκηση εξετάζει «να βελτιώσει τους μηχανισμούς ελέγχου της παραμονής ξένων υπηκόων στη Ρωσία» κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει σε απελάσεις μετανστών που είχαν διαπράξει «σοβαρά αδικήματα, ανάμεσα τους και παραβίαση της δημόσιας τάξης».

Πηγή: RT

huffingtonpost.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ