2022-03-02 23:09:47
Φωτογραφία για Η θέση του εκπροσώπου των εργαζομένων στην ΕΡΓΟΣΕ για την ανάθεση έργου σε Τεχνικό Σύμβουλο.
Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος των εργαζομένων αναφέρει:

Σε συνέχεια της χθεσινής (28/02/22) συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. (Νο 963) με θέμα μεταξύ άλλων την υποανάθεση σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 6,8 εκατομμυρίων ευρώ σε Τεχνικό Σύμβουλο με αντικείμενο εργασίες υποστήριξης για την υλοποίηση των διαδικασιών διαγωνισμού επιλεγμένων έργων με ανταγωνιστικό διάλογο & των απαιτούμενων υποστηρικτικών μελετών & δράσεων.

Εργασίες δηλαδή που άπτονται άμεσα του σκοπού της εταιρείας όπως αυτές ρητά προβλέπονται από το ίδιο το καταστατικό σύστασης και ίδρυσής της που καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ στο πλαίσιο εναρμόνισης με τις διατάξεις του νόμου 4548/2018.

Εργασίες δηλαδή που μπορούν να γίνουν από την ΕΡΓΟΣΕ με ίδια μέσα, δηλαδή με την αξιοποίηση του υφιστάμενου προσωπικού της.

Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων και μέλος του Δ.Σ., θέλω να σας ενημερώσω και να σας παραθέσω αναλυτικά την τοποθέτησή μου, βάσει της οποίας θεωρώ ότι κατά αυτό τον τρόπο γίνεται πραγματική υποβάθμιση και απαξίωση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας και να σας επιβεβαιώσω για την αρνητική μου ψήφο στο συγκεκριμένο θέμα.


Το συνημμένο ενυπόγραφο κείμενο με τις θέσεις μου το κατέθεσα στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κο. Χρ. Βίνη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 28/02/2022.

Με εκτίμηση,

Μιχαήλ Άγγελος Βαρελάς

Εκπρόσωπος των Εργαζομένων

Μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΠΑΟΚ της έχει πάρει τον αέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΠΑΟΚ της έχει πάρει τον αέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ