2012-06-28 00:17:04
Φωτογραφία για ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ!
Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη μέχρι στιγμής στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί στασιμότητα τις τελευταίες ώρες σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα παρά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, τα Γαλλικά ΜΜΕ μπορεί να επιμένουν πως ο Μασάδο είναι κοντά στον Θρύλο, ωστόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Επίσης υπάρχουν ονόματα που είναι στην πρώτη γραμμή όπως οι Τσάβες, Ρουίς, Κουστόδιο, Σερένο και Φάρνερουντ, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν θα προχωρήσουν σε τελικές κινήσεις εάν δεν είναι πρώτα απόλυτα βέβαιοι για τους στόχους τους και το πλαίσιο πάνω στο οποίο θέλουν να λειτουργήσουν.

Στα μεταγραφικά θέματα που τα χειρίζεται ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή ή τις επιλογές που θα κάνουν για την ενίσχυση τους και μέσα στις επόμενες μέρες οι εξελίξεις θα... τρέξουν με πιο μεγάλες ταχύτητες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ