2022-03-10 07:57:09
Φωτογραφία για Η διεθνής ένωση σιδηροδρόμων (UIC) σταματά τη συνεργασία με μέλη της Ρωσίας και της Λευκορωσίας
Η διεθνής ένωση σιδηροδρόμων UIC ανέστειλε τη συνεργασία με τα μέλη της Ρωσίας και Λευκορωσίας (Λευκορωσίας). Ο οργανισμός λέει ότι αυτή η αναστολή θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι να αποκατασταθεί η ειρήνη στην Ουκρανία.

Η UIC δηλώνει ότι αποκλείει αυτά τα μέλη προκειμένου να διασφαλίσει ότι μπορεί να συνεχίσει την εποικοδομητική και τεχνική συνεργασία με βάση την εμπιστοσύνη με τα μέλη της και ότι θέλουν επίσης να δείξουν την αλληλεγγύη της στους πολίτες της Ουκρανίας.

«Θέλουμε να δείξουμε την υποστήριξή μας στους Ουκρανικούς Σιδηροδρόμους. Πρέπει να εργαστούν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και να δείξουν ότι οι σιδηρόδρομοι πρέπει και μπορούν να είναι σημαντικοί για τη μεταφορά ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της ανθρωπιστικής βοήθειας και της εκκένωσης», δήλωσε η UIC. Ο οργανισμός καλεί επίσης άλλες σιδηροδρομικές εταιρείες να δεσμευτούν στην Ουκρανία.

Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι


Οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι ζητούν τον αποκλεισμό των σιδηροδρόμων «εχθρικών χωρών» από διεθνείς οργανισμούς εδώ και αρκετό καιρό. «Καλούμε να αποκλειστούν οι σιδηρόδρομοι των εχθρικών χωρών από όλους τους διεθνείς οργανισμούς και να σταματήσει η μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών μαζί τους. Επιπλέον, καλούμε τους κατασκευαστές σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού να κλείσουν τα εργοστάσιά τους στη Ρωσία και τη Λευκορωσία», απάντησαν στην είδηση ​​από την UIC.

Ο σιδηροδρομικός οργανισμός αναφέρει επίσης την έκκληση της Allrail, ενός οργανισμού για τη μεταφορά επιβατών. Την περασμένη εβδομάδα, κάλεσε τους φορείς εκμετάλλευσης να τερματίσουν κάθε συνεργασία με τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους.

railfreight.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ