2022-03-21 07:46:17
Φωτογραφία για Βίντεο μέσα από το μετρό όπου πίτμπουλ επιτίθεται σε γυναίκα στο βαγόνι
Κανένας σκύλος δεν είναι από μόνος του επιθετικός και φυσικά σε όλα τα συμβάντα που έχουν γίνει κατά καιρούς την ευθύνη την έχει αποκλειστικά ο άνθρωπος.

Τα πιτμπουλ είναι γνωστό ότι είναι τρομερά σκυλιά, απίστευτα δυνατά και πολύ δύσκολοι αντίπαλοι στις μάχες τους με άλλα ζώα, αφού ακόμα και οι άνθρωποι δεν μπορούν να τα κάνουν καλά όταν προκληθούν.

Δυστυχώς τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι πραγματικά αδικημένα, αφού υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση σχετικά με τα πιτμπουλ, ότι γεννιούνται πολεμικές μηχανές.

Το ακριβώς αντίθετο θα σας λέγαμε. Η τεράστια δύναμη όμως που αποκτούν σε όλη τους την ζωή έχει κάνει πολλούς να θέλουν να τα αποκτήσουν και να τα γαλουχήσουν με τέτοιο τρόπο που να γίνονται πολεμικές μηχανές.

Τα περιστατικά με επιθέσεις πιτμπουλ ακόμα και στην χώρα μας είναι λίγα, πάντοτε όμως γίνονται πρώτο θέμα στην επικαιρότητα, αφού αν ένα τέτοιο σκυλί ξεκινήσει την μάχη δεν σταματάει παρά μόνο αν νικήσει.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν απο λίγα χρόνια στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν μια γυναίκα έκανε παράπονα σε έναν επιβάτη, επειδή ο ίδιος μπήκε στο βαγόνι με τον σκύλο του μάρκας πιτμπουλ.

Ο επιβάτης αντέδρασε και μαζί του αντέδρασε και το πιτμπουλ, το οποίο προστάτευε το αφεντικό του, χωρίς να γνωρίζει φυσικά τι είναι σωστό και τι όχι.

Το viral βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι αποκαλυπτικό!

tvfreaks.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ